Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Plastindustrien

Den 23. maj 2019 kl. 12.30 afholdes Plastindustriens ordinære generalforsamling i Industriens Hus. Dernæst er der mulighed for at deltage i Plastdagen 2019, der i år har titlen: ”Plastbranchen i Danmark anno 2030”.

Del:

Hermed indkaldes til Plastindustriens årlige generalforsamling 2019!

Den 23. maj 2019 kl. 12.30:

Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Tilmelding finder sted via dette link, og hvis du allerede er tilmelding, skal du selvfølgelig ikke tilmelde dig igen.

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage, må du meget gerne sende en fuldmagt.

Ønsker du at give fuldmagt til formanden eller til en anden deltager i generalforsamlingen, udfyldes denne formular, som efterfølgende sendes via mail (pd@plast.dk) eller med post til Plastindustriens sekretariat.

Plastdagen 2019 sætter fokus på fremtiden

Efter generalforsamlingen afholdes traditionen tro Plastindustriens årsdag – Plastdagen – i år med titlen: ”Plastbranchen i Danmark anno 2030”. Vi har også i år oplevet stor interesse for dagen, hvorfor vi allerede nu har  rundet 200 tilmeldte!

Årsdagen afsluttes med en middag, som afholdes i DI’s spiselokaler med udsigt over Rådhuspladsen. Mød op og få en branchesnak med kolleger og en hyggelig aften i plastens tegn.

Bemærk venligst, at parkering i begrænset omfang kan finde sted i P-kælderen under Industriens Hus. I øvrigt kan parkering finde sted hos Q-Park i Nyropsgade 42, 1602 København V.

På gensyn den 23. maj 2019 i København!