Ide-Pro i Skive søger produktionstekniker

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og EPS/EPP.

Brænder du for produktionsteknik og driftsoptimering? Ide-Pro Skive A/S er i rivende vækst, vil styrke deres team med endnu en dygtig og motiveret produktionstekniker.

Del:

Som produktionstekniker får du en absolut nøglerolle i Ide-Pro’s bestræbelser på til stadighed at sikre et effektivt produktionsapparat og en høj leveringsevne til gavn for vores kunder.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter i Danmarks måske mest spændende plaststøberi, så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Dine primære opgaver

I tæt samarbejde med interne som eksterne aktører bliver en af dine væsentligste opgaver at udvikle vores teknologier i og omkring sprøjtestøbning. Du vil være medvirkende i processen fra kundens idé til udvikling og efterprøvning i produktion, således at emnet efterfølgende er klart til problemfri serieproduktion.

Du vil være aktivt deltagende i problemløsning og optimering. Du arbejder tæt sammen med vores øvrige dygtige medarbejdere, både i Danmark og i Indien, og sikrer, at gældende krav overholdes.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Du er højst sandsynligt et talent på vej til det næste skridt i din karriere. Din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester eller ingeniør (produktion, proces, teknologi og lignende) med betydelig håndværksmæssig flair. Alternativt kommer du med en håndværksmæssig uddannelse som plast-/værktøjsmager med en relevant teoretisk efteruddannelse inden for produktionsteknik. Du behersker engelsk i skrift og tale og har IT-erfaring på brugerniveau.

Som person er det afgørende, at du har en “hands-on”-tilgang i dagligdagen. Derudover er du målrettet, resultatorienteret og besidder et rigtig godt drive kombineret med en stærk selvstændighed, og du skal ligeledes have en høj grad af struktur i dit arbejde.

Som tekniker går du foran og formår at skabe resultater sammen med andre. Der forventes en stor personlig involvering og engagement i løsningen af de forskellige opgaver. Du er robust og god til at kommunikere og skaber samarbejde på tværs af organisationen.

Vi tilbyder

Du vil indgå i et dynamisk og kompetent team af kolleger, der arbejder tæt sammen i et uformelt arbejdsmiljø med et godt arbejdsklima og spændende udfordringer i hverdagen. Du får mulighed for et udfordrende arbejde i en højteknologisk, dynamisk og velkonsolideret virksomhed. Vi har gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. frokostordning, sundhedsforsikring og en konkurrencedygtig lønpakke.

Yderligere information

Ansættelse sker hurtigst muligt. Vi foretager løbende vurdering af de indkomne ansøgninger og opfordrer derfor interesserede kandidater til at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger angående stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af plastproduktionen Jesper Burchardt på 52 14 68 10.

Send venligst din ansøgning, mrk. “produktionstekniker“, til jbr@ide-pro.dk.