Plastmager eller opstiller til sprøjtestøbning på aftenhold hos Letbæk Plast

Vil du genanvende plast, så f.eks. gamle fiskenet bliver en del af nye designermøbler eller løsninger til trafiksikkerhed? Så er det måske dig Letbæk Plast søger!

Del:

Du bliver en del af en plastproducent, hvor 80 % af vores råvarer er genbrugsplast, som vi genanvender, så vi sparer på Jordens ressourcer. Det giver dig nogle spændende, faglige udfordringer, når du fx genanvender plast til innovative tekniske produkter eller et designermøbel.

Hos Letbæk Plast specialiserer vi os i cirkulær økonomi. Vi genbruger plast og giver det nyt liv i nye produkter – og bidrager gerne til at løse kundernes udfordringer i hele værdikæden.

Du producerer og optimerer hver ordre

Når du møder ind, har vores værkfører ordrelisten klar til dagens vagt. Vi producerer mange emner ad gangen, og du:

  • sætter værktøjet op
  • overser produktionen og optimerer alle parametre, så produktionen er effektiv
  • kontrollerer kvaliteten af dine emner og tilpasser produktionen, hvis de ikke lever op til vores krav
  • pakker emnerne.

Når du starter, får du en grundig oplæring i vores arbejdsgange og -metoder. På den måde kender du hele den cirkulære tankegang, når du producerer emnerne,” fortæller produktionschef Lars Lindblad.

Fri hver anden fredag

Du får din daglige gang på vores aftenhold sammen med 1 kollega på samme produktionshold. I alt er vi 6 på aftenholdet, som du møder ind sammen med mandag til torsdag kl. 15-23. Hver anden fredag arbejder du kl. 12-18, og den anden har du fri.

Plastmager eller -opstiller specialiseret i sprøjtestøbning

  • Du er uddannet plastmager – du kan være nyuddannet eller have erfaring – eller du er plastopstiller med 5+ års erfaring.
  • Du er specialiseret inden for sprøjtestøbning.
  • Du kan arbejde med IT – så lærer vi dig vores styringsprogrammer og Navision, som er vores ordrehåndteringsprogram.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har truckcertifikat.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionschef Lars Lindblad på 7529 9444 eller info@letbaek.dk.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen via linket. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.