Plastindustriens Christina Busk nomineret til europæisk genanvendelsespris

Christina Busk fra Plastindustrien er blandt kandidaterne til prisen som europæisk Plastics Recycling Ambassador of the Year. – Jeg ser nomineringen som en stor anerkendelse af den indsats, vi gør for at fremme genanvendelsen af plast og vores tilgang med at løse udfordringer gennem samarbejde, siger hun.

Del:

10.-11. april løber det store Plastics Recycling Show Europe af stabelen i Amsterdam. Her mødes hele den europæiske industri indenfor genanvendelse af plast til en kombineret messe, konference og prisuddelingsfest.

I år vil der være særlig dansk interesse for de priser, der bliver delt ud. Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, er nemlig nomineret i kategorien Plastics Recycling Ambassador of the Year. Prisen gives til en person, der har lavet et ”enestående bidrag til europæisk plastgenanvendelse”.

– Jeg er virkelig, virkelig glad og stolt! Jeg ser nomineringen som en stor anerkendelse af den indsats, vi gør for at fremme genanvendelsen af plast og vores tilgang med at løse udfordringer gennem samarbejde, siger Christina Busk.

Bæredygtige plastløsninger kræver, at vi lytter til hinanden

Plastindustrien har gennem de seneste år arbejdet aktivt på at bringe både NGO’er, industri, genanvendere, supermarkeder, forskere, politikere og andre parter samen i forskellige partnerskaber og projekter.

Målet har været at sikre en mere bæredygtig brug af plast med mere genanvendelse og meget mindre affald i naturen.

– I Plastindustrien vil vi for alt i verden undgå, at debatten om plast ender som en skyttegravskrig og ugennemtænkte quick fixes.  Når vi skal udvikle fremtidens bæredygtige plastløsninger, er det vigtigt, at vi lytter til hinanden. Vi har brug for al den viden, der er hos både NGO’er, i industrien og de mange andre steder, hvor dygtige folk arbejder med plast. Gør vi det rigtigt, kan vi sammen kan skabe de grønne løsninger, som hele verden skal bruge, siger Christina Busk.

Se de nominerede til priserne ved store Plastics Recycling Show Europe her.