Minister imponeret over genopbygningen af Poca Glasfiber i Hedensted

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i selskab med Erik Marker og Betina Petersen Marker, der er ejere af Poca Glasfiber i Hedensted.

Den 14. januar besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) glasfibervirksomheder Poca Glasfiber i Hedensted sammen med to lokale byrådsmedlemmer. Virksomheden brændte forrige år, men nu har Poca Glasfiber fået opført en større fabrik.

Del:

I juli 2018 kunne Poca Glasfiber slå dørene op til en ny fabrik på adressen Ndr. Fabriksvej 9 i Hedensted.

Året før var virksomhedens fabrik på samme adresse brændt ned, men med en meget målrettet indsats har ejerne Erik Marker og Betina Petersen Marker fået genopstartet produktionen af bl.a. både og specialfremstillede glasfiberemner.

Allerede kort tid efter branden traf virksomhedens ejere en beslutning om at genopbygge fabrikken, der nu er på 4.300 kvm, hvilket er større end tidligere.  Som noget nyt er der også blevet plads til et motorværksted i den nye fabrik.

Mandag den 14. januar fik Poca Glasfiber besøg af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, der var i selskab med to lokale V-byrådsmedlemmer fra Hedensted Kommune.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) fortæller:

– Betina og Erik viser som ejere af Poca Glasfiber en jernvilje og fighterånd, som man kun kan have den allerstørste respekt for. Trods det store chok,  som det har været at se sin virksomhed går tabt i flammerne, har de med sikker hånd fået bygget fabrikken op igen, og været i stand til at blive endnu mere innovative end de var i forvejen – bl.a. når de har skulle genskabe alle deres bådtyper, som er helt unikke.

Han siger afslutningsvis:

– Det var et meget positivt besøg i Poca Glasfiber, der klart har fremtiden foran sig.