Minister besøger fire plastvirksomheder på samme dag

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) besøger 21. januar fire virksomheder, som dygtigt har grebet mulighederne i den cirkulære økonomi og arbejder med at genanvende plastik.

Del:

Regeringen fremlagde i december sin plastikhandlingsplan, og mandag den 21. januar besøger miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) en lille håndfuld virksomheder, som bidrager positivt til at genanvende mere plastik og udnytte plastik som ressource.

Turen begynder i Holbæk kl. 9.00 og slutter i Mariager kl. 17.45. Pressen er velkommen.

Program:
09.00-10.15 – Schoeller Plast, Hovedgaden 21, 4420 Regstrup
11.45-13.15 – Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S
15.15-16.15 – Dansk Affaldsminimering, Industridalen 10, 8870 Langå
16.45-17.45 – Aage Vestergaard Larsen, Klostermarken 3, 9550 Mariager

Adm. direktør i brancheorganisationen, Thomas Drustrup, udtaler:

– Jeg er rigtig glad for, at Jakob Ellemann-Jensen prioriterer at besøge fire af vores dygtige medlemsvirksomheder, som hver især har stærke kompetencer i forhold til genanvendelse og cirkulær økonomi.

Han fortsætter:

– I øjeblikket forhandler Folketinget om en plasthandlingsplan, og jeg håber, at ministeren får en masse konkret inspiration med tilbage i forhandlingslokalet. Hvis vi får sat øget skub i plastgenanvendelsen, så betyder det flere grønne danske arbejdspladser og en masse gevinster for både miljø og klima.