Elektronikingeniør med fokus på hardware søges til innovativ virksomhed

Vil du være en af de bærende kræfter i den fremtidige produktudvikling inden for hardwareløsninger? Så er det dig Tantec A/S leder efter!

Del:

Vi leverer højteknologiske løsninger til bl.a. Siemens, Pirelli, Rolls Royce, Formel 1 Red Bull, Novo Nordisk, Coloplast og mange flere spændende kunder.

Tantec er førende producent af standard- og kundespecifikke Plasma- og Coronasystemer til overfladebehandling af plast og metal for forbedret vedhæftning. Tantecs overfladebehandlingsudstyr sælges globalt til slutbrugere og OEM´ere gennem vores egne afdelinger og mere end 30 partnere over hele verden.

Hos Tantec har vi et mål om at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder dygtige og engagerede medarbejdere. Tantecs mission er at agere som en kundeorienteret virksomhed, der gennem kompetente, fleksible og kreative medarbejdere skaber innovative løsninger.

Elektronikingeniør, som motiveres af godt og tæt samarbejde

Som person trives du med samarbejde, og du er god til at se dine kollegaers styrker, så vi sammen skaber nye, spændende produkter. Du nyder at være en del af et innovativt team, hvor initiativet får rum, fagligheden er i fokus, og hvor vi prøver de gode idéer af. Og så fokuserer du på målet, så vi afslutter projekterne til glæde for vores kunder.

Du arbejder derudover selvstændigt, struktureret og trives med forandring og det tidspres, udviklings- og opstartsdeadlines kan give. Du bruger dit overblik, din evne til at strukturere opgaverne og dine gode kommunikationsevner til at styre opstarten, også når alting ikke går som planlagt. Du har i dit DNA en høj grad af sikkerheds- og ansvarsbevidsthed.

Kerneopgaverne vil være:

 • Udvikling af fremtidens løsninger til Plasma- og Coronateknologi
 • Deltagelse i hele produktudviklingsforløb
 • Udvikle og forbedre hardware i eksisterende produkter

Faglige kvalifikationer:

 • Du er uddannet, evt. nyuddannet, elektronikingeniør/-tekniker eller lignende
 • Kendskab til apparatdesign
 • Hardware-diagramtegning/PCB-layout
 • Erfaring med design af powerelektronik/strømforsyning (2kW)
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk

Personlige kvalifikationer:

 • Fremragende problemløsningsevner og teknisk forståelse
 • En tålmodig, positiv energisk og selvmotiverende karakter
 • Teamorienteret og med begge ben på jorden
 • Arbejder systematisk og er teoretisk velfunderet

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For kandidaten vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Der er tale om en moderne arbejdsplads med sundheds-, morgenbrøds- og frugtordning.

Ansøgning og kontakt

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, og vi slår til, når vi har fundet den rette person til vores team. Send din ansøgning til job@tantec.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Kim Egede Saabye på telefon +45 76 84 08 45.