Er du plastmager eller opstiller?

Ammeraal Beltech Modular A/S søger en ny opstiller eller plastmager. Send din ansøgning hurtigst muligt.

Ammeraal Beltech Modular A/S søger en plastmager/opstiller. Vigtigst af alt, så brænder du for plastfaget og har et ønske om at styrke din faglige dygtighed.

Del:

Vores virksomhed har hjemme i Vejle og har et meget bredt produktionsapparat med både ældre og helt nye støbemaskiner, i alt 77 stk. Vores vigtigste ressource er dog vores dygtige og dedikerede medarbejdere.

Vi stræber mod det perfekte og optimerer løbende både processer og produktion med nye maskiner, værktøjer og robotter.  I løbet af 2019 implementerer vi et produktionsstyringssystem (MES), der giver mulighed for endnu bedre planlægning og samtidig bliver et visuelt værktøj til den bedst mulige produktionsafvikling.

Vi oplever stor vækst og har derfor –  ud over hovedproduktionen i Vejle –  også støbemaskiner i Spanien, USA og snart også i Kina. Derfor har vi også brug for dig! Lige nu har du mulighed for at blive vores nye kollega på 4-dages aftenhold, nathold eller på daghold i weekenden.

Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved at være uformelle og have stor grad af frihed under ansvar. Vi vægter både trivsel, samarbejde og uddannelse meget højt.

Oveni hatten har vi flekstid, kantineordning, massageordning, en aktiv personaleforening og andre tilbud, der også gør os til en god arbejdsplads.

Lidt om jobbet:

Vi tilbyder en unik mulighed for både faglig sparring og faglig udvikling inden for sprøjtestøbning, herunder et grundigt oplæringsprogram, der er tilpasset dine behov.

Du kommer til at indgå i et produktionsteam på ca. 4-6 personer, hvor du sammen med dine kolleger og din teamleder planlægger den daglige drift, så vi holder den leveringstid, vi lover.

Vi arbejder ud fra leanprincipper i følgende prioriterede rækkefølge:  sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og produktivitet. Det betyder i praksis, at din og andres sikkerhed samt kvalitet, altid kommer før levering. Vi vil gerne have, at alle vores medarbejdere kommer glad og sikkert hjem fra arbejde hver dag og vi siger stop, hvis vi ikke kan stå inde for kvaliteten af det, vi laver.

Leanprincipperne betyder også, at vi gerne vil have, at du er nysgerrig på processerne og kommer med alle dine ideer og forslag til forbedringer af hverdagen.  Vi vil elske at se dig gennemføre selv mindre forbedringer – til glæde for både dig selv, dine kolleger, virksomheden og vores kunder.

Dig:

Du er formentlig uddannet plastmager eller opstiller, helst inden for sprøjtestøbning. Alternativt har du flere års støbeerfaring fra anden plast virksomhed.

Du vægter sikkerhed, kvalitet og samarbejde – og du forstår vigtigheden af levering til tiden.

Send ansøgning mærket ”Plastmager” til HR Manager Lene Boe på lbo@unichains.com snarest muligt, da vi indkalder løbende til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte produktionsleder i støberiet, Johnny Landgraff Østergaard, på 2688 0087.

Ammeraal Beltech Modular A/S er beliggende i Vejle og beskæftiger her knap 200 medarbejdere. Vi er verdens førende leverandører af transportbånd til en bred vifte af brancher, lige fra biler og fødevarer til emballage. Vi er en del af Ammega-koncernen, med hovedkvarter i Holland. Koncernen beskæftiger samlet knap 5000 medarbejdere worldwide.