Wavin åbnede dørene til et nyt og moderniseret videncenter

Per Dollerup Mikkelsen (i midten), Nordic Director i Wavin, indviede forleden virksomhedens nye videncenter.

Den 22. november åbnede Wavin Academy i Hammel, og det danner rammen om løsninger til spildevand, drikkevand, regnvand, gulvvarme og fjernvarme.

Del:

Wavins nye akademi i Hammel bliver mødested for kunder, samarbejdspartnere, studerende og andre interesserede, når viden og løsninger om vandets infrastruktur er i fokus.

Den 22. november blev akademiet officielt indviet af bl.a. Per Dollerup Mikkelsen, adm. direktør i Wavin, og borgmester i Favrskov Kommune, Nils Borring (A).

Nordisk Marketingchef i Wavin, Henning Nykjær Stabell, fortæller:

– Wavin Academy er en opgradering af vores tidligere Solution Center, som virkelig har fået en make over, der kan ses og føles. Vores nye akademi skal betragtes som et dynamisk hus med mange muligheder.

Henning Nykjær Stabell uddyber:

– Vores sælgere kan mødes med kunder og tale projekter og løsninger, vores kunder kan bruge lokalerne til elevture eller gruppemøder, uddannelsesinstitutioner kan besøge os i forbindelse med undervisningen og, ikke mindst, har vi et moderne videncenter, hvor politikere og erhvervsfolk kan mødes og diskutere alt fra klimatilpasning til integration på arbejdsmarkedet.

Nordisk og moderne

Wavin Academy er indrettet i et stilrent, nordisk design med stort konferencecenter, mødelokaler, biograf samt – hjertet af Wavin Academy – et center med produkter og løsninger til hver af Wavins forretningsområder.

Her har man rig mulighed for at se og mærke på alle produkter og samtidig få en grundig forståelse for vandets vej både i undergrunden og i bygninger.

Det  nye akademi er designet af Nodo Arkitekter, som har lagt vægt på, at de besøgende bevæger sig i et naturligt flow rundt i huset.

– Den overordnede tanke med projektet har været at skabe nogle gedigne og imødekommende rammer om modtagelse af gæster i Wavin Academy. Det er blandt andet gjort ved at indarbejde et flow, der sikrer, at gæsterne fornemmer, at der tages hånd om dem fra start til slut. Det har været interessant at arbejde med at sikre, at Academy kan tilbyde gæsterne en god oplevelse, siger Susanne Krog, Lead Designer fra Nodo Arkitekter.

Der er etableret rum til at samles i, rum til fordybelse og rum til udforskning. Fælles for rummene er, at de danner en rolig baggrund for udstilling af det, der skal være fokus på, nemlig produkterne og deres anvendelse.