Reportage fra Plastic Engineering Day – se billeder og tweets

Med over 200 deltagere til Plastic Engineering Day var der rigtig god energi i Oticon Salen på DTU i Lyngby den 25. oktober. I denne reportage har vi samlet en række billeder og tweets fra arrangementet, hvor vinderne af Project Plastic også blev kåret.

Del:

Plastic Engineering Day blev for første gang afholdt den 25. oktober i Oticon Salen på DTU. Arrangementet er målrettet ingeniørstuderende med en interesse i plast.

Programmet bød på en masse spændende oplæg fra forskellige virksomheder med vilde eksempler på den forskel, plastmaterialer gør i den danske plastbranche og om karrieremulighederne i industrien.

Oticon Salen var også indrettet med et messeområde, hvor virksomheder fra plastbranchen fik en attraktiv mulighed for at vise sig frem overfor de mange studerende fra hele landet, der deltog i Plastic Engineering Day.

Dagen blev afrundet med finalen i Project Plastic, der er en talentkonkurrence for ingeniørstuderende og her kunne Maria Ellyton og Sofie Bejder lade sig hylde som vinderne, da deres projekt med fokus på at optimere processerne på en plastgenanvendelsesfabrik i Kenya løb med sejren.

Billeder fra Plastic Engineering Day:

Billederne er taget af hhv. Plastindustrien og Anne Ristorp Kraufeldt (Magasinet Plast).

Tweets fra Plastic Engineering Day:

Udstillere på messen:

Coloplast
LM Wind Power
LEGO Koncernen
RadiSurf
Thermo Fisher Scientific
Novo Nordisk
DBI Plastics
Erteco
Vink Plast
SABIC
DowDupont
Engel
Nil Technology
Polykemi
Plastcom
BEWi
Biesterfeld
Schoeller Plast
Albis
Resinex
Böhme Aps
Controlled Polymers
SAXE Group
FlowHow
Nordic Polymers
Distrupol
EPS-recycle
PlastTeknik Nordic

I løbet af den kommende tid bliver denne reportage uddybet med oplægsholdernes præsentationer fra arrangementet samt yderligere indtryk fra dagen.