Mød de 6 nye ambassadører for BlivPlastmager-kampagnen

Der er rekord lav tilmelding til plastmager grundforløbet med opstart i januar på Den jydske Håndværkerskole i Hadsten. Plastindustrien og DjH har initiativer på hylden, som virkosmheder kan benytte sig af for at tiltrække unge til faget.

De 6 nye ambassadører for BlivPlastmager-kampagnen har i denne uge været på workshop for at blive klædt bedst muligt på for at kunne markedsføre plastmageruddannelsen på Den Jydske Haandværkerskole bl.a. via Facebook.

Del:

I denne uge har 6 unge, som alle er i gang med plastmageruddannelsen, været samlet til kick-off workshop på Den Jydske Haandværkerskole.

Workshoppen handlede om de tiltag, der skal til for at blive ny ambassadør for plastmageruddannelsen – blandt andet optog de ti nye Snapchat-film, som henvender sig direkte til de helt unge. Filmene skal give et hurtigt indblik i, hvad en plastmager laver i en plastproducerende virksomhed.

Hertil skal de nye ambassadører også være med til at uploade små film og fortællinger fra deres hverdag på BlivPlastmager.dk og kampagnens Facebook-side.

Mød de nye ambassadører som skal være med til at få flere unge til at vælge at uddanne sig til plastmager på Den Jydske Haandværkerskole – Fra venstre: Anders Dimitri Massigeh, (LEGO), Sebastian Holmegaard Fredin, (Fiberline), Tobias Renberg (Knudsen Plast), Uffe Bak Christensen (SP Moulding), Anne Kudahl (UNIKA Danmark) og Josephine Bue Schneider Hæstrup (LEGO).

Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich er utrolig glad for deres indsats:

– I Plastindustrien vil vi meget gerne takke de 6 nye ambassadører for at ville være med og støtte op om det vigtige arbejde for at sikre alle vores virksomheder adgang til den rette arbejdskraft i fremtiden!