Hyggelig indvielse af Ensingers nye lokaler

Ensinger Danmark har haft brug for at udvide lagerkapaciteten, og derfor er virksomheden rykket ind i nye, større lokaler i Ringsted. Forleden blev lokalerne ‘indviet’ ved en hyggelig reception.

Del:

Ensinger Danmark er flyttet til nye lokaler på Huginsvej 15 i Ringsted og har fået næsten dobbelt så meget lagerplads. Det blev fejret med en hyggelig reception fredag d. 21. september.

Den administrerende direktør i Ensingers afdeling i Ringsted, Claus Grove, fortæller:

– Vi er flyttet i lokaler, der er dobbelt så store, som dem vi kommer fra. Den nye plads giver os mulighed for at skabe et helt andet flow, der nok kan skaffe os de næste 20 procents vækst.

Til receptionen var der mulighed for at få præsenteret nye værktøjer på Ensingers hjemmeside samt for at høre om, hvordan Ensinger håndterer fødevaredokumentation og sporbarhed. Der var også lidt godt til ganen, serveret fra en ombygget USA Airstream fra 1957.

Virksomheden er en del af tyske Ensinger, der har hovedsæde nær Stuttgart og producerer termoplast primært til fødevare- og medicosektoren. Den danske del af Ensinger i Ringsted fungerer som lager og levering, og sender hvert år 600 tons produkter ud. Derudover skærer virksomheden også plast ud i kundetilpassede løsninger.

Udover de nye lokaler har virksomheden også valgt at tilføje en ny plasttype mere til varesortimentet, PP. Det skyldes, ifølge den adm. direktør Claus Grove, efterspørgsel fra kunderne og dermed har virksomheden været nødsaget til at udvidet lagerkapaciteten.