Mød Zebicon på Automatik 2018

Virksomheden fra Billund er igen i år at finde på messen Automatik d. 11-13 september i Brøndby Hallen. Zebicon byder på en snak om 3D opmåling og automatisering ved deres stand i alle tre dage.

Del:

Zebicon deltager igen i år på Automatik 2018 i Brøndby Hallen d. 11.-13. september. Til messen vil Zebicon præsentere de seneste nyheder inden for 3D opmåling, og demonstrere 3D scanningsteknologien i både manuelt og semi-automatiseret setup.

Til messen vil der være mulighed for at få en snak med Zebicon om 3D opmåling og automatisering i egen virksomhed, og mulighed for, at se eksempler på det nye palettesystem, som Zebicon medbringer.

Automatiseret kvalitetskontrol

Zebicon beskriver, hvordan automatiserede processer omkring kvalitetskontrol de seneste år har været stigende. Zebicon har igennem en årrække leveret 3D scannerløsninger til det danske marked, hvor selve scanningen foregår med robot, og den efterfølgende analyse og rapportering foregår automatisk.

En ny udvikling indenfor de automatiserede processer består i, at det nu ikke længere udelukkende er selve scanningen, der er automatiseret, men nu er det også muligt, at automatisere udskiftning og håndtering af emner. Ved hjælp af den nye ATOS ScanBox BPS, som lanceres i 2019, udskiftes emner til scanning automatisk ved hjælp af et EROWA palettesystem. Dermed optimeres og effektiviseres opmålingsprocessen yderligere.

Zebicon har siden 2003 været pionerer indenfor 3D-scanning. Virksomheden opstod da to kollegaer på LEGO Koncernen, med ansvar for implementering af 3D scanning sagde op, og oprettede Zebicon.

Virksomheden er i dag førende indenfor 3D scanning, hvor de udbyder forskellige serviceydelser, men også undervisning i 3D metrologiområdet og konsulent bistand.