ENGEL fremviser fuldelektrisk e-cap med endnu større ydelse på Fakuma 2018

På årets Fakuma-messe fra 16. til 20. oktober 2018 i Friedrichshafen vil ENGEL demonstrere yderligere nedsat cyklustid, når det gælder produktion af kapsler.

Del:

Besøgende på dette års Fakuma-messe fra 16. til 20. oktober 2018 i Friedrichshafen kan ved et besøg på standen hos ENGEL opleve en fuldelektrisk ENGEL e-cap 2440/380-sprøjtestøbemaskine, hvor der vil blive fremstillet 26 mm-kapsler inklusive garantibånd af HDPE med en cyklustid på under 2 sekunder under reelle produktionsvilkår.

Helt konkret er det de optimerede bevægelsesprofiler, der giver mulighed for den højere ydelse. ENGEL e-cap 380 med en lukkekraft på 3800 kN opnår en tørrecyklustid på kun 1,4 sekunder.

ENGEL e-cap er den eneste kapselmaskine på markedet, som arbejder fuldelektrisk i det høje lukkekraftområde op til 4200 kN. Det betyder, at den også samtidig er en meget energieffektiv maskine i sin klasse. På trods af den store ydelse kræver e-capmaskinen på Fakuma kun omkring 0,4 kWh strøm til behandling af et kilo plastgranulat.

Det er et sprøjtestøbeværktøj med 72 hulrum fra z-moulds (Dornbirn, Østrig), der kommer i arbejde på messen. Udstillingsmaskinen vil blandt andet have tørluftsystem fra Blue Air Systems (Kundl, Østrig) og et kamerakontrolsystem fra IMDvista (Brügg, Schweiz) som periferiudstyr.

Under Fakuma-messen kan ENGEL findes i Hal A5, stand 5204.