ELMET på Fakuma 2018: OPC-UA interface fås nu til TOP 5000 P

Til Fakuma-messen i Friedrichshafen vil ELMET Elastomere Produktions- und Dienstleistungs GmbH præsentere sit nyeste udstyr til anvendelse i LSR (flydende silikone) doserings-teknologi-sektoren. I Danmark forhandles Elmet af Saxe Group.

Del:

Den 16.-19. oktober afholdes Fakuma-messen i  Friedrichshafen, og i hal A5 (stand A5-5306) er det muligt at besøge Elmet, som i forbindelse med messen introducerer et OPC-UA interface mellem sprøjtestøbemaskinen og doseringssystemet.

Fordelene ved dette nye system er bl.a., at den ‘åbne platforms kommunikation’ gør højpræcisions TOP 5000P doseringsanlægget i stand til at kommunikere i realtid med sprøjtestøbemaskinen og udveksle data.

For kunderne, giver denne dataudveksling mulighed for, at gemme recepter og parametre direkte sammen med maskindata. Omvendt, kan man indstille og ændre parametre på doseringssystemet, direkte via sprøjtestøbemaskinens styring.

Også i MES (manufacturing execution system), kan doseringssystemets data implementeres uden besvær. Der kræves ikke yderligere licens, såfremt sprøjtestøbemaskinen er udstyret med OPC-UA.

Elmet giver med det nye interface, sine kunder en licensfri forbindelse mellem doseringssystemet og produktionskontrolsystemet, samt en enkel betjening af doseringssystemet direkte fra sprøjtestøbemaskinen. Med dette interface øges brugervenligheden og fejlmulighederne mindskes.

I Danmark forhandles Elmet af Saxe Group.