Samarbejdsaftale med Easyfairs giver udstillerrabat på Plastteknik Nordic

Plastindustrien har netop indgået et samarbejde med Easyfairs, der bl.a. er arrangør af Malmø-messen Plastteknik Nordic 2019. Aftalen medfører, at Plastindustriens medlemmer kan få udstillerrabat på en lang række messer.

Del:

For at sikre Plastindustriens medlemmer mere fordelagtige vilkår har brancheforeningen netop valgt at indgå i et samarbejde med messe- og eventvirksomheden Easyfairs.

Aftalen medfører kort fortalt, at det er muligt at opnå en økonomisk rabat (se nedenstående oversigt), hvis man som medlem af Plastindustrien er interesseret i at booke en udstillerstand på en eller flere af de industri- og plastmesser, som Easyfairs arrangerer fremadrettet.

Repræsentanter fra de danske plastvirksomheder kender med stor sandsynlighed til Plastteknik Nordic-messen i Malmø, der i løbet af de seneste par år i stigende grad har haft succes med at tiltrække danske udstillere og besøgende.  Næsten 25% af de besøgende på Plastteknik Nordic i år 2017 var fra Danmark, og det tal forventes at stige fremover.

Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup, er glad for, at det er lykkedes at indgå en samarbejdsaftale, der giver værdi for medlemmerne:

– Jeg har flere gange besøgt Plastteknik Nordic i Malmø, og jeg har ved selvsyn kunne konstatere, at det er en messe, som bliver mere og mere relevant for den danske plastbranche. Derfor er det helt naturligt, at vi som brancheforening engagerer os mere aktivt ved at være en aktiv sparringspartner i udviklingen af messen. Derudover håber jeg, at vores medlemmer kan drage fordel af de økonomiske rabatter, som det nu er muligt at opnå ved bookning af stande på Easyfairs forskellige messer.

Plastteknik Nordic finder næste gang sted den 8.-9. maj 2019.

Oversigt over rabatter:

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at vide mere om ovenstående, så tøv ikke med at kontakte Easyfairs Peter Lundegaard (peter.lundegaard@easyfairs.com / +46 704 34 45 35) eller Plastindustriens Lars Friis Farsøe (lff@plast.dk – 4233 2811).

LÆS OGSÅ: Mange danskere besøgte Plastteknik Nordic 2017