Nye lokaler skal skabe øget vækst i den danske del af Ensinger

Holdet i den danske del i Ensinger i Ringsted. Nummer fire fra venstre står den adm. direktør Claus Grove. Foto: Ensingers
Holdet i den danske del i Ensinger i Ringsted. Nummer fire fra venstre står den adm. direktør Claus Grove. Foto: Ensingers

Den danske del af den tyske virksomhed, Ensinger flytter til nye og større lokaler, der skal være med til at få virksomheden til at vækste med 20 procent.

Del:

Pladsen er blevet trang for den danske del af virksomheden, Ensinger, der ligger i Ringsted. Så trang, at virksomheden har besluttet sig for at flytte lokaler. Og med de nye lokaler forventer virksomheden også at kunne vækste med 20 procent. Det oplyser virksomheden i en artikel til Plastforum.dk.

Den administrerende direktør i Ensingers afdeling i Ringsted, Claus Grove, fortæller:

– Vi flytter i lokaler, der er dobbelt så store, som dem vi kommer fra. Den nye plads giver os mulighed for at skabe et helt andet flow, der nok kan skaffe os de næste 20 procents vækst, fortæller han.

Ny plasttype vil indgå i varesortimentet

Den danske del af Ensinger i Ringsted fungerer som lager og levering, og sender hvert år 600 tons produkter ud. Derudover skærer virksomheden også plast ud i kundetilpassede løsninger.

Udover de nye lokaler har virksomheden også valgt at tilføje en ny plasttype mere til varesortimentet, PP. Det skyldes, ifølge den adm. direktør Claus Grove, efterspørgsel fra kunderne og dermed har virksomheden været nødsaget til at få mere af på lageret.