Er årets plast-projekt lavet i din virksomhed? Så få det tilmeldt PROJECT PLASTIC!

Har du i din virksomhed haft spændende samarbejder med ingeniørstuderende – så læs med her! Med Plastindustriens konkurrence PROJECT PLASTIC kan I nemlig vinde gode præmier. Vores formål et at hylde dem, der går foran og viser, hvordan vi bruger plasten bedst.

Del:

For at give unge ingeniørstuderende en ekstra god grund til at arbejde med plast som en del af deres uddannelse, så har Plastindustrien taget initiativ til talentkonkurrencen PROJECT PLASTIC.

Formålet er at hylde dygtige unge, der som en del af deres ingeniørstudie går foran og viser, hvordan vi kan bruge plastmaterialer til at skabe nytænkende løsninger.

Vinderne finder vi til vores nye store event Plastic Engineering Day på DTU til oktober.

Få de ingeniørstuderende i din virksomhed til at tilmelde projekter!

Lige nu leder vi derfor efter alle de gode projekter og samarbejder, vi ved, der gemmer sig ude i branchen – og måske i din virksomhed. Der er nemlig rigtig god grund til at få dem tilmeldt konkurrencen.

For det første er der rigtig fine præmier til vinderne:

  • Førstepræmien i PROJECT PLASTIC er 25.000 kr. og et særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg
  • Andenpræmien er 10.000 kr. og et særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg
  • Tredjepræmien er 5.000 kr. og et særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg

For det andet så sørger vi for at sprede budskabet om alle de tilmeldte projekter og de gode historier, der gemmer sig i dem. På den måde kan de tilmeldte projekter være med til at tydeliggøre din virksomhed som et potentielt spændende sted at arbejde som ingeniør.

I vores vurdering af de tilmeldte projekter tager vi højde for, hvor langt i studiet den pågældende studerende samt for opgavens omfang. Der er altså plads til både fagprojekter, bacheloropgaver og specialer, ligesom mindre semester- og projektopgaver også sagtens kan gå hele vejen.

Du kan læse meget mere og tilmelde projekter via blivplastingeniør.dk – og hjælp os rigtig gerne med at sprede budskabet til alle du kender. Kontakt os også meget gerne, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen

Asbjørn og resten af holdet bag Bliv plastingeniør-kampagnen