Zebicon afholder morgenseminar om 3D scanning

På billedet ses deltagere fra et tidligere morgenseminar.

På grund af stor interesse, har Zebicon besluttet at udvide antallet af morgenseminar om 3D scanning. De første i rækken vil blive afholdt den 19. og 20. juni. Tilmelding skal ske hurtigst muligt, da der er rift om pladserne.

Del:

I maj måned afholdte Zebicon deres først morgenseminar om 3D scanning. På grund af stor interesse, har virksomheden valgt at afholde endnu en række seminarer, hvor de første bliver afholdt den 19. og 20. juni klokken 08.30-11.00.

Virksomheden arbejder på at afholde de efterfølgende seminarer rundt om i Danmark, så flere har mulighed for at deltage uden, at det skal blive en heldagstur. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for at kunne tilføre branchen noget teknisk viden. Der er stor nysgerrighed om 3D scanning, men samtidig et stort behov for viden om, hvordan teknologien kan skabe værdi, fortæller Jeppe Laursen, direktør hos Zebicon.

Et seminar for alle med interesse for 3D scanning

Virksomheden oplyser, at morgenseminarerne er for alle, der på den ene eller anden måde har interesse i eller er nysgerrig på 3D scanning som måleteknik.

Virksomheden skriver i pressemeddelelsen, at deltagerne ved seminarets afslutning vil have en viden om, hvilke typer emner, der egner sig til opmåling med 3D scanning, fordelene ved at dokumentere hele overfladen på et emne og udbyttet af og mulighederne med en visuel målerapport.

Programmet

Programmet for morgenseminaret vil stå på live demonstration af forskellige 3D scannere, præsentation af 3D data i praksis og rundvisning i Zebicons målelaboratorium.

08:30 – 09:00: Præsentation af Zebicon

09:00 – 09:50: 3D scanning i praksis.Rundvisning og introduktion til teknologien

09:50 – 10:00: Pause

10:00 – 10:30: 3D data i praksis. Demonstration til scannede data og anvendelsen

10:30 – 11:00: 3D måleudstyr. Gennemgang af forskellige typer 3D scannere.

11:00: Tak for i dag.

Tilmelding sker via dette link.