Kompositsektionen fejrede 40 års jubilæum

Den 18. juni kunne Plastindustriens Kompositsektion fejre 40 års jubilæum ved et stort arrangement i Industriens Hus. I forbindelse med jubilæet udgav sektionen en historisk jubilæumsudgivelse, som nu kan læses online.

Del:

Den 18. juni 2018 afviklede Plastindustriens Kompositsektion sit 40 års jubilæumsarrangement, og der var god tilslutning til begivenheden, der foregik i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

På programmet var bl.a. en historisk gennemgang af udviklingen i kompositindustrien, og der blev også set fremad via to kompetente oplægsholdere i form af Andrew Mafeld (Managing Director/Founder of Connectra) og Jesper Bo Jensen (Fremtidsforsker/CEO i Fremforsk).

Et højdepunkt var naturligvis uddelingen af prisen Danish Composite Award til Kristine Munk Jespersen, der er dette års prisvinder. Efter selve prisoverrækkelsen kunne hun fortælle om sit arbejde med at observere, hvordan mikroskopiske skader i et kompositmateriale udvikler sig ved hjælp af avanceret 3D røntgen computertomografi.

Jubilæumsarrangementet blev afrundet med god mulighed for at netværke med andre brancherepræsentanter – bl.a. ved en hyggelig middag på 7. sal i Industriens Hus.

Udgivelse af jubilæumsskrift:

I forbindelse med jubilæumsarrangementet kunne sektionens bestyrelse præsentere udgivelsen af et historisk skrift, der gennemgår Kompositsektionens 40-årige historie.

Og der bliver også sat fokus på en række af de vigtige temaer og indsatsområder såsom miljø, innovation, uddannelse og kommunikation, som har fyldt i sektionens arbejde.

Nedenfor kan du læse/downloade jubilæumsudgivelsen:

Billeder fra arrangementet:

Præsentationer:

De forskellige præsentationer/slides fra arrangementet vil løbende blive gjort offentligt tilgængelige.