PROJECT PLASTIC: Hvem har lavet årets plastprojekt?

PROJECT PLASTIC er navnet på Plastindustriens projektkonkurrence, der skal inspirere ingeniørstuderende til at bruge plastmaterialer på nye måder. Vinderne finder vi på Plastic Engineering Day – et helt nyt event på DTU til oktober.

Del:

Har du som en del af dit ingeniørstudie vist, hvordan vi kan bruge plasten til at skabe nytænkende løsninger? Så er du måske den kommende vinder af PROJECT PLASTIC 2018 – Plastindustrien projektkonkurrence for ingeniørstuderende.

LÆS MERE: Vær med i PROJECT PLASTIC 2018

Plastindustrien står bag konkurrencen, der er en del af brancheorganisationens BlivPlastingeniør.dk-kampagne. Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, siger:

– Når vi bruger plasten rigtigt, kan vi levere helt uundværlige bidrag til at løse vores samfunds udfordringer nu og i fremtiden. Vi skaber vindmøllevinger, der producerer grøn energi og smart emballage, der minimerer madspild. Vi skaber legetøj og medicoprodukter i verdensklasse – og en hel masse andet. Med PROJECT PLASTIC inviterer vi landets ingeniørstuderende til at hjælpe os med at blive endnu bedre.

Førstepræmien i PROJECT PLASTIC er 25.000 kr. samt et helt særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg, der matcher vindernes plastinteresse. Andenpræmien er 10.000 kr. og et virksomhedsbesøg og tredjepræmien 5.000 kr. og et virksomhedsbesøg.

Vi finder vinderne til Plastic Engineering Day – kom og være med!

Vinderne af PROJECT PLASTIC bliver fundet til Plastic Engineering Day – et helt nyt event på DTU den 25. oktober. Her vil de studerende bag fem på forhånd nominerede projekter præsentere deres resultater for et ekspertpanel, der sammen med publikum vil udpege de endelige vindere.  Plastic Engineering Day byder også både faglige indlæg fra virksomheder og en minimesse.

Plastic Engineering Day er åbent for alle interesserede studerende og i høj grad også for virksomheder. Thomas Drustrup siger:

– Plastic Engineering Day er tænkt som et netværksevent for virksomheder og studerende. Virksomhederne kan møde en masse kommende ingeniører med en stærk interesse for plast, og de studerende kan møde det, der meget vel kan være deres kommende arbejdsgiver i plastbranchen. Vi håber meget, at branchens virksomheder vil gribe denne mulighed.

LÆS MERE: Plastic Engineering Day: Materialer, karriere og award show

Er du virksomhed og ønsker du at være med til Plastic Engineering Day, så udfyld formularen nedenfor. Er du studerende, så læs mere here.

Plastic Engineering Day 2018 - tilmelding for virksomheder

    Markér gerne flere!
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.