Kapitaltilførsel på 25 millioner kroner skal udvikle Plastix

Plastix i Lemvig låner 25 millioner kroner af bl.a. Den Grønne Investeringsfond. Det forventes at medføre, at virksomheden inden for de kommende år kan byde 15 nye medarbejdere velkommen. Det oplyser Den Grønne Investeringsfond i en pressemeddelelse.

Del:

Plastvirksomheden Plastix i Lemvig har fået en kapitalrejsning til 25 millioner kroner gennem et lån fra Den Grønne Investeringsfond samt investeringer fra to tidligere Axcel-partnere, Jacob Thygesen og Lars Thomassen. Det fortæller plastvirksomheden i en netop offentliggjort pressemeddelelse.

Med kapitalforøgelsen forventer Plastix, at de i de kommende år kan øge antallet af medarbejdere fra de nuværende 25 til 40.

LÆS OGSÅ: 25 mio. kr. skal udvikle Plastix A/S 

Førende europæisk leverandør af kvalitets genbrugsplast

På baggrund af den nye kapital vil virksomheden øge produktionskapaciteten samt udvide muligheden for at genbruge mere forarbejdningskrævende plastaffald. Derudover forventes virksomheden på at opnå et bredere sortiment af plastråvare for at kunne matche den stigende efterspørgsel af genbrugsvarer, oplyses der i pressemeddelelsen.

Direktør i Plastix, Hans Axel Kristensen, fortæller:

– Kapitaltilførslen giver os mulighed for at blive en førende europæisk leverandør af kvalitets genbrugsplast på et tidspunkt, hvor det at have en genbrugsløsning og kunne dokumentere sit carbon footprint i stigende grad vil blive vores kunders ”license to operate”.