Sidste chance: Indstil din kandidat til Plastprisen 2018

I år 2017 var det genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S, der løb med sejren om Plastprisen.

Hvem skal modtage den ærefulde titel Plastprisen 2018? Frem til og med den 13. marts kan alle indstille en potentiel prismodtager, hvorefter at der bliver udpeget op til fem nominerede, som bliver præsenteret for offentligheden i tiden op til Plastdagen 2018.

Del:

Nu begynder jagten på den næste modtager af Plastprisen, der første gang blev uddelt i år 1987. Sidste år blev prisen ‘moderniseret’, og det nye koncept lever videre i år.

Adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at de gode takter med mange indstillede og stor opmærksomhed omkring de nominerede fortsætter:

– I Plastindustrien har vi i stigende grad fokus på at fortælle de gode historier om vores virksomheder, vores produkter, vores materialer og de mennesker, der er en uundværlig del af branchen. Derfor holder vi fast i vores nye koncept fra sidste år, som vi fik rigtig god respons på fra både medlemmerne og vores omverden. Vi ønsker nemlig at hædre de virksomheder og personer, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid.

Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på Plastdagen, som i 2018 afholdes den 17. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen. Dernæst vil Plastindustriens bestyrelse i løbet af marts/april udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at vinde prisen.

LÆS OGSÅ: Grøn pionervirksomhed vinder Plastprisen 2017

Præsentation af de nominerede

En del af det nye priskoncept er, at Plastindustrien i løbet af foråret præsenterer de forskellige nominerede på Plast.dk og gennem foreningens mange andre kommunikationskanaler.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, uddyber:

– På den måde sikrer vi, at vi for alvor får skubbet de mange gode historier fra branchen udover rampen til et endnu bredere publikum. Det er en fremgangsmåde, som vi kan se, der har en stor gavnlig effekt for andre brancher, og det skader jo aldrig at lade sig inspirere af andres gode idéer.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Vinderen af Plastprisen 2018 vil – foruden hæderen og en statuette – modtage en check på 50.000 kroner.

Tid til at indstille kandidater

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2018, der skal sendes til pd@plast.dk senest den 13. marts kl. 12.00 2018.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, siger afslutningsvis:

– Jeg håber, at I igen i år tager godt imod konceptet for Plastprisen, da det er medlemmernes aktive medvirken, der er afgørende for, hvorvidt det bliver en succes. Derfor håber jeg, at vi modtager rigtig mange indstillinger, og man skal ikke være bleg for at indstille sig selv. Vi skal have branchens mange gode historier endnu mere frem i lyset.

LÆS MERE: Kriterier for tildeling af Plastprisen