Nyt sikkerhedshegn i genanvendt plast opnår vigtig certificering

Dancop har fokus på at udvikle flere produkter i genanvendt plast. Dette sikkerhedshegn til industrielt brug er et eksempel herpå.

Fornylig opnåede Dancop en TÜV certificering af virksomhedens nyeste produkt – et sikkerhedsværn til brug i industrien fremstillet i genanvendt plast.

Del:

Peter Grynnerup, CEO i Dancop, lægger ikke skjul på, at han har en ambition om at skærpe virksomhedens grønne profil i de kommende år.

Det skal bl.a. ske via lancering af en ny produktserie, hvor sikkerhedsløsninger med genanvendte materialer er omdrejningspunktet.

Senest har virksomheden fået TÜV certificeret et sikkerhedsværn i genanvendt plast til industrien, som har til formål at forebygge både personmæssige- og materielle skader f.eks. i forbindelse med påkørsler.

Peter Grynnerup forklarer:

– Det er centralt for os at vise, at vi kan udvikle produkter i genanvendt plast, som samtidig også er i stand til at leve op til høje kvalitetskrav. Vi har fornylig fået vores nye sikkerhedsværn TÜV certificeret efter en række grundige tests. Det er et vigtigt kvalitetsstempel i branchen, og det er utroligt afgørende i forhold til at kunne afsætte produktet på det tyske marked.

Sikkerhedshegnet er netop blevet grundigt testet og inspiceret, hvilket har medført en TÜV certificering, så nu er produktet klar til at blive sat på markedet.

LÆS OGSÅ: Dancop investerer i teknologi og udvikling for at sikre høj kvalitet