Letbæk Plast sikrer fundamentet til vækst gennem generationsskifte

Et ejerskifte i virksomheden Letbæk Plast skal sikre væksten som virksomheden har oplevet siden kursskiftet i 2014, hvor virksomheden gennemgik en turn-around og en negativ udvikling skulle vendes. Det krævede en ny kurs, en ny strategi og en ny direktør.

Del:

Virksomheden Letbæk Plast i Tistrup har siden 2014 været igennem en turn-around, hvor en negativ udvikling skulle vendes. Det krævede en ny kurs, en ny strategi og en ny direktør.

I 2015 kunne Letbæk Plast byde velkommen til deres nye direktør, Michael Bayer Thomsen, der med ejerskiftet i 2018, øger sin ejerdel af Letbæk Plast.

Sammen med den nye formand, Bo Jørgensen, der har været en aktiv del af bestyrelsen i flere år, skal de styre virksomheden ind i fremtiden.

En fremtid i vækst

Allerede i 2016 skulle virksomheden melde om et mindre overskud, der forventes at blive fulgt op i 2017. Derudover kunne 2017 også byde på 25 procent vækst i omsætningen. En af virksomhedens største vækstmotorer er en særlig viden om cirkulær økonomi samt rådgivning i design og konstruktion ud fra et cirkulært perspektiv.

Den nye kurs har blandt andet også betydet, at Letbæk Plast har fået nye medarbejdere, nye kunder og nye nationale og internationale projekter.

Fremtiden byder også på en fokuseret salgsindsats, der skal få virksomheden ind på de nærmeste eksportmarkeder.