Fin Højgaard overlader stafetten til Erik H. Møller i Dan-iso A/S

Fin Højgaard har netop forladt rollen som direktør og ejer af virksomheden Dan-iso i i Haubro ved Aars. Ny mand i spidsen er Erik H. Møller.

Kapitalfonden Industri Udvikling II K/S og direktør Fin Højgaard, der siden 2005 har delt ejerskabet af Dan-iso A/S, har solgt samtlige aktier til Erik H. Møller.

Del:

Fin Højgaard, der siden 2005 har delt ejerskabet af virksomheden Dan-iso i Haubro ved Aars med kapitalfonden Industri Udvikling II K/S, har valgt at sælge samtlige af sine aktier til Erik H. Møller, der også er ny direktør fra den 15. januar 2018.

Erik H. Møller har kompetencer inden for ledelse og produktion med erfaring fra både metal- og plastindustrien, og har i sin karriere beskæftiget sig med supply chain management og industrielt flow, herunder optimering af logistik, kvalitetssikring, produktion, indkøb og tværgående procesforløb.

Den nye direktør – Erik H. Møller – udtaler:

– Arbejdspladserne skal også fremover være i Haubro og på sigt øges. Jeg glæder mig over Dan-isos kompetente og dedikerede medarbejdere og har stor respekt for virksomhedens unikke DNA med troværdighed og kvalitet, både internt i huset og overfor vore kunder og samarbejdspartnere.

Flere skal kende Dan-iso A/S

Den nye direktør fortæller endvidere, at forsyningssektoren har et stort forretningspotentiale, og at virksomheden som medskabende underleverandør vil gøre deres for at udnytte det potentiale fuldt ud.

Derudover vil virksomheden også arbejde for, at flere brancher får kendskab til isoleringsmaterialerne PUR og PIR, som er nogle af de isoleringsmaterialer, der er tilgængelige på markedet.

Erik H. Møller er ny mand i spidsen for Dan-iso A/S.

Om virksomheden:

Dan-iso A/S producerer isoleringsmateriale af polyurethan, også kaldet PUR, og polyisocyanurat, der også går under navnet PIR. Derudover er virksomheden en af Europas førende producenter af PUR skåle.