Brochure fortæller historierne om plastmageruddannelsen – bestil den gratis her

Ny brochure fra blivplastmager.dk skal gøre det lettere for unge mennesker at få indblik i uddannelsen som plastmager. Bestil den gratis lige her.

Del:

Sammen med Den jydske Haandværkerskole har Plastindustrien med Bliv plastmager-kampagnen været med til at sikre en stor øget tilgang til branchens vigtigste erhvervsuddannelse – plastmageruddannelsen.

Som et nyt tiltag i kampagnen har Plastindustrien nu udviklet en brochure, der fortæller om uddannelsen, og de muligheder den giver. Tanken er, at virksomhederne skal være med til at dele brochuren ud:

– Vi håber, at virksomhederne vil tage godt i mod brochuren og være med til sprede den ud til de unge, som virksomhederne løbende er i kontakt med.  Vi kan nå ud til rigtig mange potentielle plastmagere, hvis vi på den måde kan hjælpe hinanden med at sprede budskabet, siger kommunikationschef i Plastindustrien, Asbjørn Lindsø.

Se brochuren her

Brochuren giver et indblik i selve uddannelsen og dens opbygning. Samtidig viser den gennem konkrete historier, bl.a. hvordan de studerende selv oplever uddannelsen.

Du kan se brochuren i dens fulde længde herunder: