Plastindustrien gør det nu helt let at invitere ingeniørstuderende indenfor

Samarbejde med ingeniørstuderende er en fantastisk mulighed at få nogle nye inputs til, hvordan din virksomhed kan udvikle sig. Samtidig er du med til åbne de kommende ingeniørers øjne for plast. Plastindustrien gør det let for din virksomhed at få kontakt til de dygtige unge. Se hvordan her.

Del:

At samarbejde med studerende er en helt op lagt win-win situation. Den studerende får nogle relevante erfaringer at putte på sit CV. Du kan som virksomhed være med til at forme en måske kommende ansat og i processen få løst nogle relevante opgaver.

En oplagt måde at gøre det på er ved at invitere studerende til lave et studieprojekt i din virksomhed. Det koster ikke din virksomhed noget.

Udfyld formularen – og du er i gang!

Plastindustrien vil gerne gøre det så let som muligt for din virksomhed at komme i gang og hjælper dig med hele processen.  Synes du, muligheden for at samarbejde med studerende lyder spændende, så er alt du skal gøre at udfylde formularen nedenfor. På baggrund af det laver vi sammen dig et opslag, som vi deler via vores mange kanaler ud til unge plastinteresserede ingeniører.

Ønsker du selv lave opslag så har vi lavet en række guides til, hvis du søger en ingeniørstuderende til studiejob, projektsamarbejder eller praktikophold.