Zebicon og DTU blandt deltagerne på Europas største metrologikonference i september

GOM 3D Metrology Conference 2017 finder sted 26.-27. september ved GOM's domicil i den tyske by Braunschweig. Læs mere om konferencen herunder.

Den 26.-27. september afholdes den stort anlagte GOM 3D Metrology Conference 2017 i den tyske by Braunschweig. Konferencen har igen danskere blandt hovedaktørerne.

Del:

For 13. gang inviterer den store tyske virksomhed GOM indenfor til den store metrologikonference GOM 3D Metrology Conference 2017. Denne gang ved deres nye domicil i Braunschweig.

Arrangementet, som tiltrak 650 gæster, da det senest blev afholdt, har i år 3D-prøvning og 3D metrologi som hovedtema. Til stede vil være en lang række af de største europæiske aktører på området, mens GOM vil præsentere de seneste trends og den nyeste udvikling.

Konferencen har igen i år dansk deltagelse – heriblandt i form af virksomheden Zebicon, som er specialister i 3D scanning, CT scanning og industriel måleteknik.

DTU ser frem til frugtbare netværksdage

Blandt oplægsholderne vil også være det danske universitet DTU, som tidligere også har været med. Her skal Post-doc Rasmus Eriksen fortælle om deformationsmålinger af strukturer på turbineblade fra vindmøller.

Hans kollega Christian Berggren, lektor ved DTU, har flere gange været med til konferencen. Han ser igen frem til universitetets deltagelse på messen, hvor netværksmulighederne er i top.

– [Det] har altid været et virkelig godt arrangement, som samler brugere af målesystemer, siger Christian Berggren og fortsætter:

Konferencen har et godt koncept, hvor teknisk vidensdeling og networking kombineres. Det er en konference med mange interessante indlæg fra både GOM, lokale distributører og brugerne selv. Samtidig er der en mulighed for at tale med eksperterne om ens egne interesseområder og eventuelle udfordringer.

Christian Berggren, Lektor, DTU – Danmarks Tekniske Universitet

– En anbefaling værd

Christian Berggren kan især anbefale danske virksomheder, som overvejer at investere i et 3D-metrologisystem, at tage af sted til messen – uanset, hvilket målesystem, man har i forvejen.

Det samlede koncept gør, at jeg kan anbefale konferencen til andre, uanset om de har et GOM målesystem eller ej.

Christian Berggren, Lektor, DTU – Danmarks Tekniske Universitet

– For her er der rig mulighed for at snakke med andre brugere og høre om deres erfaringer, eller få vejledning fra eksperterne, slutter Christian Berggren.

Skal din virksomhed med?

Konferencen finder sted 26.-27. september på adressen Schmitzstrasse 2, 38122 Braunschweig, Tyskland.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde din virksomhed ved at følge dette link.

Tilmelding er uden omkostninger.