Miljøministeren i dialog om plastgenanvendelse hos Aage Vestergaard Larsen A/S

Miljøministeren var 14. august forbi genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S. Fra venstre mod højre: Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, forretningsudvikling- og marketingchef Gitte Buk Larsen (AVL), formand for Venstre i Mariagerfjord Kommune Pia Roth, borgmester i Mariagerfjord Kommune Mogens Jespersen og adm. dir. Franz Cuculiza (AVL).

Hvordan kan vi øge genanvendelsen af plast i Danmark? Det var temaet, da miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen i går besøgte genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S.

Del:

Mandag den 14. august besøgte miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Her fik Esben Lunde Larsen en grundig introduktion til virksomheden og en god snak omkring den samfundsopgave, der ligger i at øge genanvendelsen af plast i Danmark. Adm. direktør for Aage Vestergaard Larsen A/S, Franz Cuculiza, fortæller:

– Det var et konstruktivt besøg, som foregik i en meget positiv atmosfære. Vi fornemmede klart en interesse og lyst fra Esben Lunde Larsen til at involvere sig i den cirkulære tankegang og ikke mindst i at øge genanvendelsesgraden af plast.

Franz Cuculiza siger videre:

Vi oplevede en engageret og spørgelysten minister, som levende kunne sætte sig ind i uhensigtsmæssige i at brænde og eksportere vores ellers udmærkede plastaffald. Vi håber selvfølgelig på politiske tiltag, som kan få vores samfund til at aflevere deres plastaffald til genanvendelse.

Franz Cuculiza, adm. dir., Aage Vestergaard Larsen A/S

Spændende virksomhedsbesøg hos Aage Vestergaard Larsen med Venstres lokale byrådsmedlemmer og kandidater i Mariager…

Opslået af Esben Lunde Larsen på 14. august 2017

Ny plasthandlingsplan med fokus på genanvendelse

På mødet blev der også tid til at snakke om den plast-handlingsplan, som regeringen barsler med. Forretningsudviklings- og marketingschef hos Aage Vestergaard Larsen A/S, Gitte Buk Larsen, siger:

– Det var positivt at høre miljøministeren fortælle om den kommende plaststrategi, som også vil fokusere på plastens mange muligheder for at kunne genanvendes.

Ud over miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen deltog også borgmester Mogens Jespersen, Mariagerfjord kommune samt 12 venstrepolitikere fra de nordjyske kommuner.