Royalt besøg hos grøn plastvirksomhed

H.M. Dronning Margrethe vises rundt hos Aage Vestergaard Larsen A/S af Franz Cuculiza (tv.) og Gitte Buk Larsen (th.).

Aage Vestergaard Larsen A/S fik for nyligt fornemt besøg. Således kiggede selveste H.M. Dronning Margrethe forbi til en rundvisning og snak om bæredygtighed og genanvendelse af plast.

Del:

Mariager-baserede Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed, når det kommer til oparbejdning og genanvendelse af plast. Deres store indsats på området er bestemt heller ikke gået stille hen.

I maj vandt virksomheden Plastprisen 2017 for deres proaktive tilgang til genanvendelse og bæredygtighed, og senest fik man så yderst fornemt besøg.

Således fik virksomheden d. 16. juni besøg af selveste H.M. Dronning Margrethe II af Danmark til en snak om, hvordan de genanvender plastmaterialer i en cirkulær økonomi.

LÆS OGSÅ: Grøn pionervirksomhed vinder Plastprisen 2017

Kom rundt i hele virksomheden

På dagen blev Dronningen vist rundt omkring virksomhedens forskellige områder på en golfvogn. Styrmanden var adm. direktør Franz Cuculiza, der gav Dronningen indblik i de forskellige dele af produktionen.

Blandt samtaleemnerne var også deres nye, store VSA-anlæg, hvor virksomheden bl.a. kan vaske og sortere skraldespande fra ind- og udland.

Aage Vestergaard Larsen A/S blev oprettet i 1972. Man beskæftiger i dag 50 medarbejdere på den store base i Mariager.

Se billeder fra den begivenhedsrige dag herunder: