Læs de skarpeste tweets og se billeder fra Folkemødet 2017

Karen Hjulmand (tv.) var moderator i en debat om løsninger på plast i havet, hvor bl.a. Christina Busk (Plastindustrien), Maria Gjerding (Enhedslisten) og Lea Wermelin (Socialdemokratiet) deltog.

Emballage, cirkulær økonomi, Projekt Plastfrit Hav, genanvendelse og plastens egenskaber var blot nogle af mange temaer, som repræsentanter fra Plastindustriens sekretariat debatterede på det netop overståede Folkemøde på Bornholm. Vi har stykket en reportage sammen bestående af tweets og billeder fra det store arrangement i Allinge.

Del:

Plast er for alvor et materiale, der er både genstand for opmærksomhed og debat på Folkemødet – og i år var ingen undtagelse.

Der var derfor fuldt program for Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup og miljøpolitisk chef Christina Busk, som begge deltog i flere forskellige debatter, hvor plast og materialets rolle i samfundet var omdrejningspunktet.

Plastindustrien var også selv arrangør – i samarbejde med Plastic Change og Det Økologiske Råd – af nogle yderst velbesøgte events med fokus på aktiviteterne i Projekt Plastfrit Hav.

En af debatterne om plast i havet havde bl.a. prominent deltagelse af Maria Gjerding (miljøordfører, Enhedslisten), Lea Wermelin (næstformand for Folketingets miljø- og fødevareudvalg, Socialdemokratiet) og Casper Klynge (Danmarks ambassadør til Indonesien).

I denne artikel har vi samlet en række tweets og de bedste billeder fra Plastindustriens deltagelse i Folkemødet. Denne reportage bliver fulgt op med flere indlæg på vores PlastBlog, hvor vi går ind i substansen af den megen dialog og debat med politikere, NGO’er, myndigheder, virksomheder og helt almindelige forbrugere.

Tweets fra Folkemødet 2017:

https://twitter.com/BuskCbk/status/875823889447780352

Billeder fra Folkemødet 2017: