Agtrup Plast tog til Nordic Race: Da direktøren tog udfordringen op

De tre deltagere fra Team Agtrup Plast efter en vellykket dag til Nordic Race i Hasle: Kenneth, Jørn og Peter.

Sammenholdet blev testet og udholdenheden sat på prøve, da direktør og to medarbejdere fra Agtrup Plast for nyligt deltog i forhindringsløbet Nordic Race. En anbefaling værd, mener direktør Jørn Lange. 

Del:

At både det sociale og faglige er vigtigt for en god arbejdsplads, kan medarbejderne fra Agtrup Plast tale med om.

Virksomheden og dens medarbejdere har til dagligt fuld fart på, når det kommer til sprøjtestøbning af plastmaterialer. Men det er også vigtigt at have det sjovt udenfor arbejdspladsen.

Det syntes i hvert fald de to medarbejdere Peter og Kenneth ved juletid sidste år. I julegave valgte de nemlig at give direktøren, Jørn Lange, noget, han nok ikke glemmer lige foreløbigt: En billet til det hårde forhindringsløb Nordic Race i Hasle.

– Jeg havde tidligere givet dem nogle udfordringer i forbindelse med omstrukturering af ansvarsområder. Så de syntes det var en god anledning til at gengælde og arbejde som et team, siger Jørn Lange med et smil til Plastindustrien og fortsætter:

Jeg tager altid gerne imod en fælles udfordring, da jeg synes, at det er en god måde at arbejde sammen som et team og afprøve hinandens grænser.

Jørn Lange, Direktør, Agtrup Plast ApS

Som sagt, så gjort. En varm dag sidst i maj tog de tre kollegaer således afsted til forhindringsløbet. Efter en masse blod, sved og tårer blev løbet gennemført og medaljerne hængt om halsen på de tre kæmpere.

En anbefaling værd

Alt i alt var det en rigtig god – og anbefalelsesværdig – oplevelse, fortæller Jørn Lange. Han håber, at successen kan gentages næste år.

– Det var hårdt, men også super fedt. Det satte teamworket på prøve og vi fik afprøvet hinandens grænser. Jeg håber da, at det er noget, vi kan gentage. Og hvis ikke, de giver mig en udfordring næste år, ja – så må jeg jo finde på noget!

Jeg kan kun anbefale, at man hopper i tøjet, strammer hjelmen, eller hvad der nu skal til for at man som kollegaer laver noget fælles i fritiden.

Jørn Lange, Direktør, Agtrup Plast ApS

Jørn Lange mener, at den gode arbejdsplads netop har en god blanding af faglighed og socialt samvær – også efter man har stemplet ud.

– Det betyder en hel del, at man også kan mødes udenfor arbejdspladsen og til private arrangementer, da men oftest har et mere afslappet forhold til sine kollegaer, når det ikke er ”arbejdsrelateret”, siger Jørn Lange, som kun anbefaler, at andre følger eksemplet.

Det sociale betyder noget

Mange er nok enige i, at det kan være svært at balancere det faglige og det sociale i en travl hverdag. Men selv de små ting betyder noget, hvis man spørger Jørn Lange. Det handler alt sammen om balancen.

– I stedet for at stemple ud klokken tre kan man holde nogle sociale arrangementer efter fyraften. Det betyder, at man får et bedre forhold til hinanden, også socialt.

– Vi har desuden en fælles aftale om alle sammen at spise frokost sammen en gang om ugen. Det er meget godt at holde fast i.

Lige netop det at give medarbejderne anerkendelse for deres arbejde – og samtidig sørge for, at der også er plads til det sociale i en til tider travl og stresset hverdag. Det er vigtigt.

Jørn Lange, Direktør, Agtrup Plast ApS

Agtrup Plast ApS blev stiftet i 1972 af Jørn Langes far, Andreas Lange. Man holder stadig i dag til ved Essen 12 i Kolding – dog med et noget større produktionsapparat.

Virksomheden er leveringsdygtig indenfor det meste, når det kommer til plast. Specialet er dog stadig sprøjtestøbning, ultralydssvejsning og påstøbning af plast på metaldele.

Se flere billeder fra dagen