Producent af profiler til glasindustrien udvider produktionen efter rekordvækst

ROLLTECH A/S
Rolltech A/S har fået fart på, efter branchen har fået øjnene op for virksomhedens miljøvenlige løsninger. Derfor udvider de med nyt stort produktionsareal på hele 3.500 kvadratmeter.

Hjørring-baserede ROLLTECH A/S har haft gang i en flot udvikling de seneste år. Derfor udvider man nu produktionen med yderligere 3.500 kvadratmeter.

Del:

Efter fem år med konstant vækst tager ROLLTECH A/S nu springet og udvider produktionen med 3.500 kvadratmeter. Det sker, efter at man har opkøbt det tidligere Hjørring Beredskabscenter.

ROLLTECH A/S lever til dagligt af sin store produktion af profiler til glasindustrien. Især virksomhedens energibesparende varmkantsprofiler er i høj kurs og bliver anvendt overalt i verden.

Lars Hegelund Knudsen, administrerende direktør i ROLLTECH A/S, glæder sig over udvidelsen. Han peger især på den store efterspørgsel efter miljøvenlig teknologi som udslagsgivende:

– Efter fem år i træk med volumen og omsætningsrekord rækker de eksisterende rammer ikke længere, siger Lars Hegelund Knudsen og forsætter:

– Derudover har vi udviklet en ny højeffektiv varmkant afstandsprofil til lavenergi termoruder som skal produceres i Hjørring.

Nye arbejdspladser glæder kommunen

Med den nye bebyggelse regner virksomheden med at kunne skabe ca. 10 nye arbejdspladser til at starte med. Det er noget, der vækker glæde hos byens borgmester, som selv har været inde over salget af beredskabscentret.

ROLLTECH A/S
Fire profiler fra ROLLTECH A/S’ produktion.

– Vi er rigtigt glade for salget til ROLLTECH. Med aftalen kan vi imødekomme en lokal virksomhed i vækst og deres behov for plads. Samtidig bliver der skabt nye arbejdspladser. Det er afgørende, at vores lokale virksomheder kan vokse og skabe nye arbejdspladser. Det er vigtigt, at vi kan tilbyde en eksisterende virksomhed en grund med den beliggenhed, siger Hjørring Kommunes borgmester, Arne Boelt (S).

Med udvidelsen bygger ROLLTECH A/S videre på sine eksisterende produktionslinjer, der årligt er med til at spare miljøet for over 1,3 mio. tons i CO2-udledning.

Virksomheden er ejet af ALU-PRO Srl og har søsterselskaber i Polen og Rusland. Man anslår, at der med virksomhedens profiler produceres mere end 3.000 termoruder årligt.