Ny konkurrence: Vær med til at udvikle fremtidens løsninger i plast

PROJECT PLASTIC er navnet på en ny konkurrence, der skal inspirere ingeniørstuderende til at bruge plastmaterialer på nye måder. Vinderne findes og hyldes ved et stort award show, der samtidig vil være et netværksevent for studerende og plastvirksomheder.

Del:

Har du som en del af dit ingeniørstudie vist, hvordan vi kan bruge plasten til at skabe nytænkende løsninger? Så er du måske den kommende vinder af PROJECT PLASTIC 2018 – en helt ny projektkonkurrence for ingeniørstuderende.

LÆS MERE: Vær med i PROJECT PLASTIC 2018

Plastindustrien står bag konkurrencen, der er en del af brancheorganisationens BlivPlastingeniør.dk-kampagne. Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, siger:

– Når vi bruger plasten rigtigt, kan vi levere helt uundværlige bidrag til at løse vores samfunds udfordringer nu og i fremtiden. Vi skaber vindmøllevinger, der producerer grøn energi og smart emballage, der minimerer madspild. Vi skaber legetøj og medicoprodukter i verdensklasse – og en hel masse andet. Med PROJECT PLASTIC inviterer vi landets ingeniørstuderende til at hjælpe os med at blive endnu bedre.

Tag med til The PROJECT PLASTIC Award Show

Vinderne findes til The PROJECT PLASTIC Award Show den 5. april 2018 i Industriens Hus. Her vil de studerende bag 10 på forhånd nominerede projekter præsentere deres resultater for et ekspertpanel, der udpeger de endelige vindere. Awardshowet er åbent for alle interesserede studerende og i høj grad også for virksomheder.

Thomas Drustrup siger:

– Udover at finde og hylde vinderne fungerer award showet som et netværksevent for virksomheder og studerende. Virksomhederne kan møde en masse kommende ingeniører med en stærk interesse for plast, og de studerende kan møde det, der meget vel kan være deres kommende arbejdsgiver i plastbranchen.

Førstepræmien i PROJECT PLASTIC er 25.000 kr. samt et helt særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg, der matcher vindernes plastinteresse. Andenpræmien er 10.000 kr. og et virksomhedsbesøg og tredjepræmien 5.000 kr. og et virksomhedsbesøg.