Og de nominerede til Plastprisen 2017 er…

I forbindelse med Plastdagen den 4. maj bliver den nye udgave af Plastprisen uddelt for første gang. I denne artikel løfter vi sløret for de fem nominerede aktører til prisen, og det er nu op til medlemmerne af Plastindustrien at udpege vinderen.

Del:

Plastindustrien har siden 1987 uddelt Plastprisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche. I år foregår det på en helt ny måde, hvor medlemmerne bestemmer, hvem der skal løbe med æren.

Vi har det sidste halve år modtaget en lang række gode bud på potentielle prismodtagere. Blandt de indstillede har Plastindustrien bestyrelse udvalgt fem nominerede.

Det er nu op til Plastindustriens medlemmer at afgøre, hvem af de nominerede, der skal løbe med æren, når prisen uddeles på Plastdagen den 4. maj. Hver medlemsvirksomhed har én stemme, og en elektronisk stemmeseddel er snart på vej.

Læs mere om kriterierne for uddelingen af Plastprisen.

De fem nominerede til årets Plastpris er:

Aage Vestergaard Larsen A/S

Genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S er nomineret til Plastprisen 2017 for sit målrettede og kontinuerlige arbejde for at fremme genanvendelsen af plast.

Læs mere om nomineringen her.

 

 

LM Wind Power for verdens længste vindmøllevinge

LM Wind Power er nomineret til Plastprisen 2017 for udviklingen af verdens længste vindmøllevinge. Dermed viser virksomheden, at Danmark fortsat er blandt verdens førende indenfor vindmølleteknologi.

Læs mere om nomineringen her.

 

 

Henrik Beha Pedersen, Plastic Change

Henrik Beha Pedersen er stifter at NGO’en Plastic Change. Han er nomineret til Plastprisen 2017 for at være en ukuelig og løsningsorienteret frontkæmper for et ’Plastfrit Hav’.

Læs mere om nomineringen her.

 

 

Tina Thomsen og Martin Pedersen for LOGSTOR Flextra

Med udvikling af et fleksibelt fjernvarmerør sætter LOGSTOR A/S nye markedsstandarder. Bag produktet står Tina Thomsen og Martin Pedersen, der er nomineret til Plastprisen 2017 for bedriften.

Læs mere om nomineringen her.

 

 

Fluisense A/S for Fluispotter

Fluisense A/S er nomineret til Plastprisen 2017 for produktet Fluispotter – et innovativt plastapparat, der kan revolutionere blodprøveudtagningen.

Læs mere om nomineringen her.