Reminder: Bidrag til Advisory Board for cirkulær økonomi

Regeringen har etableret et Advisory Board af erhvervsfolk, der skal fremme den cirkulære økonomi. I den forbindelse vil Plastindustrien gerne opfordre medlemsvirksomhederne til at byde ind med idéer og problemstillinger – disse kan indsendes til og med den første uge i januar 2017.

Del:

Regeringen vil sætte skub i den cirkulære økonomi og præsenterede d. 28. oktober et nyt Advisory Board bestående af 12 erhvervsledere.

Advisory Boardet skal udarbejde anbefalinger til konkrete indsatser, som kan styrke omstillingen til en mere cirkulær økonomi herunder også indsatser, som erhvervslivet selv kan iværksætte.

Dette Advisory Board og regeringen er interesserede i at få alle de gode ideer på bordet. Derfor inviteres alle interesserede til at indsende idéer og konkrete initiativer.

Bidrag kan indsendes til Advisory Board både som privatperson eller på vegne af en organisation eller virksomhed. Boardet mødes i den første uge af januar, og idéer kan indsendes løbende indtil mødet finder sted.

Idéer indsendes via dette link.

Plastindustrien opfordrer til deltagelse

Plastindustrien er allerede repræsenteret i Advisory Board gennem Franz Cuculiza fra genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager og Pernille Blach Hansen fra LEGO Koncernen. Det skal dog på ingen måde holder medlemmerne tilbage, tværtimod:

– Cirkulær økonomi  indeholder mange interessante og store forretningspotentiale for plastbranchen i fremtiden, hvis vi udnytter mulighederne korrekt. Det er derfor vigtigt, at alle kommer på banen med små som store input fra deres virksomhed allerede i startfasen, selvom der er en kort deadline, så Advisory Board har noget konkret at arbejde ud fra. Vores samlede indspil skaber det bedste grundlag for atforstå de muligheder og udfordringer vi i branchen står overfor, fortæller Christina Busk, miljøpolitisk chef hos Plastindustrien.

Hvis du ønsker sparring eller hjælp til udformning af idéer, er du meget velkommen til at kontakte Plastindustriens miljøpolitiske chef, Christina Busk.