Brancheaftale med Nordic Transport Group giver bonusrabat

Omkostninger til transport og logistik fylder meget i regnskabet for mange plastvirksomheder. Derfor har Plastindustrien indgået en brancheaftale, der sikrer en 3% årsbonus hos Nordic Transport Group.

Del:

Plastindustrien har indgået en brancheaftale med Nordic Transport Group (NTG). Helt konkret betyder aftalen, at medlemsvirksomheder af Plastindustrien opnår en 3% årsbonus af beløbet i nye fragtaftaler hos NTG.

I forvejen kender NTG transportbehovene i den danske plastbranche, da virksomheden eksempelvis har SKY-LIGHT A/S i Varde som kunde.

SKY-LIGHT A/S ekstruderer plastfolie og termoformer plastemballage – og så er plastvirksomheden er stærkt tilfredse med at bruge NTG som transportpartner. Det fortæller plastvirksomhedens adm. direktør Søren Kjær Larsen:

– SKY-LIGHT A/S benytter NTG Nordic til forsendelser i Sverige og NTG East til Polen og Serbien. NTG er vores foretrukne leverandør af fragt, da de altid afhenter/leverer til tiden, og deres personale udviser stor service over for deres kunder.

Som nævnt er en række af Plastindustriens medlemmer allerede kunder hos NTG, og disse kan også opnå aftale om en årsbonus, når de respektive fragtaftaler skal genforhandles.

Få et uforpligtende tilbud fra NTG

NTG er en unik transportvirksomhed med speciale i at designe præcis den transport, som du og din virksomhed har brug for.

NTG flytter varer i hele Europa og til resten af verden med lastbil, skib og fly, og virksomheden lover service i særklasse, fordi du bliver betjent af branchens dygtigste medarbejdere.

NTG har hver dag mere end 1000 enheder på landevejene og mere end 500 ansatte sørger for, at kundernes gods når sikkert og rettidigt frem.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud fra NTG, der inkluderer bonusrabatten, så tøv ikke med at kontakte salgschef Malene Mølgaard: Mail: mam@ntgnordic.com / Tlf.: +45 7632 0970.

Brancheaftaler giver et medlemskab øget værdi

Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup er glad for, at medlemmerne får adgang til en fordelagtig brancheaftale:

Det er min klare erfaring, at vores medlemmer er meget afhængige af, at der er helt styr på logistikken, når råvarer og produkter skal transporteres ind og ud af virksomheden. Det skal foregå fleksibelt og til en konkurrencedygtig pris. Jeg er derfor tilfreds med, at vi nu kan tilbyde en brancheaftale med NTG, som har et godt ry i plastbranchen.

Thomas Drustrup, Adm. direktør i Plastindustrien

Thomas Drustrup fortsætter:

– Danske plastvirksomheder har – især under og efter krisen – haft et benhårdt fokus på at effektivisere alle dele af driften. Som brancheforening vil vi meget gerne understøtte den vigtige indsats, og det gør vi bl.a. ved at indgå forskellige attraktive brancheaftaler med indbyggede kontante fordele i.