Aage Vestergaard Larsen A/S giver pris videre til KNÆK CANCER 2016

Mariagervirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S har modtaget den lokale Mariagerfjord Miljøpris 2016.

Del:

Tirsdag d.25 oktober fik Franz Cuculiza og Gitte Buk Larsen fra Aage Vestergaard Larsen A/S (AVL) overrakt Mariagerfjord Miljøpris 2016, og den dertilhørende check på 5.000,- kr., af Jørgen Hammer Sørensen, formanden for Teknik og miljøudvalget i Mariagerfjord Kommune. Prisen blev givet for AVL’s innovative arbejde med at genanvende plast.

Ved modtagelsen af Mariagerfjords Miljøpris fortalte virksomheden, at de vælger at fordoble gavechecken og donere det samlede beløb på 10.000,- kr. til ’Knæk Cancer’ der løber af stablen på lørdag, den 29. oktober

– Vi er glade for det lokale skulderklap og den anerkendelse, som vi betragter Miljøprisen 2016 for at være. Pengene har vi besluttet skal gøre gavn såvel lokalt som nationalt. Vi betragter KNÆK CANCER 2016 som en vigtig del af kampen mod kræften, og vi ønsker nok alle at kunne give ubegrænsede midler, til de som arbejder med at bekæmpe kræften nationalt som globalt. Det er os derfor en stor glæde at kunne give KNÆK CANCER 10.000  kr., skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Aage Vestergaard Larsen har i mere end 40 år arbejdet med plastgenanvendelse, og kan efterhånden genanvende mange plasttyper.

IMG_0217 (2)
På billedet ses forretningsudviklingschef Gitte Buk Larsen og adm. direktør Franz Cuculiza ved en af de mere udfordrende plasttyper, som det nu er muligt for AVL at genanvende.