Zebicon og Damvig Develop deltog i Automatik-messe

Jeppe Hebsgaard Laursen og Birgitte Lærke Andersen fra Zebicon A/S var med på Automatik-messen for første gang. Ifølge Jeppe Hebsgaard Laursen er tendensen, at 3D-opmålinger rykker fra den tunge ende af laboratoriet og ud ved siden af produktionslinjen takket være øget automation.

I midten af september lagde Brøndby Hallen gulv til Automatik 2016-messen, der bl.a. havde Zebicon og Damvig Develop blandt udstillerne. 3.458 gæster besøgte messen i løbet af de tre åbningsdage.

Del:

Den 13.-15. september lagde Brøndby Hallen gulv til messen Automatik 2016, der i år blev afholdt for 7. gang.

Arrangørerne bag messen kunne i august melde alt udsolgt, og det betød, at der var 173 udstillere på plads. Derfor kunne de mange deltagere også opleve et overflødighedshorn af bl.a. robotter, digitaliseringsløsninger, 3D-scannere og en lang række andre ting, der i stigende grad vinder ind i plastbranchen og i produktionsvirksomheder generelt.

På messens førstedag blev den prestigefyldte DIRA Automatiseringspris uddelt, og den gik i år til virksomheden Welltec, som er underleverandør til olie og gasindustrien. I løbet af få år har virksomheden automatiseret størstedelen af produktionen i Allerød og samtidig flyttet arbejdspladser hjem fra Polen.

En række af Plastindustriens medlemmer var også på plads som udstillere bl.a. Damvig Develop A/S og Zebicon A/S, der er eksperter inden for hhv. 3D-print og 3D-scanning/opmåling.

Damvig Develop A/S stod klar til at fortælle de mange messedeltagere om, hvordan forskellige former for 3D-modeller kan optimere produktionen.
Damvig Develop A/S stod klar til at fortælle de mange messedeltagere om, hvordan forskellige former for 3D-modeller kan optimere produktionen.