Plastalliance på plads til uddannelses- og karrierefestival i Slagelse

DBI Plastics, Den jydske Haandværkerskole og Plastindustrien var på plads med en stand til SUK-Festival i Slagelse.

Slagelse Kommune var den 8. september vært for SUK-Festival, der er en kombineret uddannelses- og karrieremesse for omkring 8.000 unge mellem 14 og 30 år. Blandt udstillerne var en bred plastalliance bestående af repræsentanter fra DBI Plastics, Den jydske Haandværkerskole og Plastindustrien.

Del:

Den 8. september var datoen for Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival (SUK-Festival), hvor målgruppen er unge mellem 14 og 30 år. Festivalen er arrangeret af Slagelse Kommune.

Formålet med arrangementet er, at de unge kan komme i direkte kontakt med uddannelsesinstitutioner og private virksomheder for at høre om, hvad de kan tilbyde af job- og uddannelsesmuligheder.

I år deltog omkring 8.000 unge fra hele Vestsjælland, så der var solid opbakning til festivalen, der har eksisteret siden år 2010.

Blandt udstillerne var en bred plastalliance bestående af repræsentanter fra DBI Plastics, Den jydske Haandværkerskole og Plastindustrien. Alliancen havde som en fælles mission at fortælle deltagerne om de mange spændende karrieremuligheder, der er i Plastindustriens medlemsvirksomheder og inden for plastområdet generelt.

Tilstedeværelsen, med den lokale virksomhed DBI Plastics i spidsen, gav god mulighed for at udbrede kendskabet til plastmageruddannelsen i et lokalt perspektiv og som en attraktiv uddannelse med en karriere i en lokal virksomhed som lokkemad.

Det er Plastindustriens erfaring, at hvis en ung, potentiel lærling, fatter interesse for en karriere i en virksomhed, som de måske kender fra lokalområdet, så vokser både mobiliteten og villigheden til at forfølge en uddannelsesdrøm, der kræver periodisk skoleophold langt fra hjemmet.