Gerresheimer Vaerloese A/S donerer igen 20.000 kr. til Plastic Change

Hos plastvirksomheden Gerresheimer har man igen i år doneret penge til organisationen Plastic Change for at tage aktiv del i kampen mod plast i havet og miljøet.

Del:

Siden 2010 har den internationale virksomhed Gerresheimer arbejdet på at skabe en fælles forståelse af sit koncept  ”One Gerresheimer”. Med sine 11.000 medarbejdere og 40 fabrikker fordelt i hele verden, finder man det afgørende at dele de samme mål og kerneværdier.

Gerresheimer har formuleret fem kerneværdier, der skal fungere som grundlæggende arbejdsprincipper: integritet, excellence, innovation, teamwork og ansvarlighed.

Årlig fejring af værdier

I år fejres EXCELLENCE hos Gerresheimer Værløse sammen med  kollegerne i resten af verden.

Da man sidste år fejrede ANSVARLIGHEDEN opdagede man Plastic Change, som er en international organisation med base i Danmark, der ønsker at skabe opmærksomhed om konsekvenserne af den voksende forurening med plastik i havene og miljøet.

Gerresheimer Vaerloese A/S valgte at støtte op om og bidrage til forskning i, hvordan vi lever bæredygtigt med plastik. Og det vil vi gerne fortsætte med samtidig med, at vi vil blive klogere på plastens betydning for os, vores kunder og vores miljø. Derfor valgte vi i år at sammensætte et program for ugen, hvor vi lærte mere om de emner, der relaterer sig til vores daglige arbejde med plast, fortælles det i en pressemeddelelse fra Gerresheimer Vaerloese.

Hos Gerresheimer Vaerloese har man valgt at støtte op om kampen mod plast i havet, ved at medarbejdere hver især har indsamlet plastik  i husholdningen eller i omkringliggende udearealer og smidt det i dertil indrettede containere på de danske fabrikker.

Da ugen var omme, blev plastaffaldet vejet og for hvert kilo plastik, der var indsamlet, donerede Gerresheimer Vaerloese A/S 100 kr. til Plastic Change. Det blev i alt til 20.000 kr. til Plastic Change.