Ny hjemmeside om 98 % luft og kun 2% plast!

EPS-sektionen under Plastindustrien præsenterer en ny hjemmeside, der indeholder masser af faktuelle og praktiske oplysninger om ekspanderet polystyren. Henrik Vasylyeva, formand for EPS-sektionen, fortæller, at hjemmesiden bl.a. skal fremhæve de miljømæssige fordele ved at bruge materialet.

Del:

EPS-sektionen i Danmark har udviklet en ny hjemmeside, der indeholder oplysninger om det ultralette skumplastmateriale – ekspanderet polystyren – som vi alle kender fra vores hverdag. Blandt andet som stød- og temperatursikre emballager og cykelhjelme, men også som et yderst effektivt isoleringsmateriale i vore boliger!

– Vi ønsker med branchens nye fælles hjemmeside at komme rundt om alle de helt særlige egenskaber og anvendelsesmuligheder, der er ved et materiale, som består af hele 98% luft og kun 2% plast, fortæller Henrik Vasylyeva, formand for EPS-sektionen under Plastindustrien.

Også de miljømæssige effekter af produktion og anvendelse af EPS bliver belyst. Det gælder hele turen fra vugge til grav – blandt andet det minimale råstofforbrug, produktionsprocessens relativt skånsomme miljøaftryk, energibesparelserne ved isolering af bygninger, færre transportskader og genanvendelse af det brugte EPS.

Ny EPS-hjemmeside skal inspirere

Henrik Vasylyeva håber også, at hjemmesiden kan tjene som inspiration for folk med gode idéer til udvikling af nye produkter, hvor man kan udnytte EPS-materialets unikke kombination af egenskaber:

Vores virksomheder står klar til at gå i dialog med alle, der har gode idéer til, hvordan vi i fællesskab kan bidrage til at gøre smart og intelligent udnyttelsen af 98% luft endnu bedre!

Henrik Vasylyeva, Formand for EPS-sektionen

EPS Danmark drives i fællesskab af de danske virksomheder, der producerer og markedsfører EPS produkter og samtidig er medlemmer af EPS-sektionen – en branchegruppe under Plastindustrien i Danmark.

Besøg den nye hjemmeside om EPS via dette link.