Se billeder og download præsentationer fra Plastråvaredagen 2016

Den 27. april deltog 175 mennesker i Plastråvaredagen 2016, der i år foregik på Designskolen Kolding. Arrangementet var en kombination en mini-messe og en række skarpe oplæg fra materialeeksperter og industrielle designere.

Del:

Det vrimlede med mennesker på Designskolen Kolding den 27. april til Plastråvaredagen 2016, der igen var arrangeret af Plastindustriens Råvaresektion, Plastindustriens Designklub og IDA Polymer.

Formålet med arrangementet var at sætte fokus på plastens mange designmuligheder og på nye plastmaterialer. Den kombination var der heldigvis mange, der ikke kunne modstå, og blandt deltagerne var der også en del ingeniørstuderende og designstuderende.

Arrangementet bød på en række veloplagte oplægsholdere, der gav deltagerne et indblik i, hvordan man i praksis kan designe produkter i plast, og der blev også fortalt om den nyeste udvikling inden for plastråvarer.

I pauserne var der god tid til at besøge de mange udstillere fra Plastindustriens Råvaresektion, der havde medbragt materialeprøver og emner, hvilket gav anledning til mange livlige snakke på kryds og tværs.

Lars Friis Farsøe, der er sekretær for Råvaresektionen, er meget tilfreds med, at det kan lade sig gøre at tiltrække mennesker, der ikke nødvendigvis er en integreret del af plastbranchen:

Nu har vi afholdt Plastråvaredagen for anden gang, og igen var der rigtig mange deltagere, som fx er industrielle designere og studerende. Det er vi rigtig glade for, da vi meget gerne vil vise frem, hvad vores forskellige materialer har af positive egenskaber. Det er mit indtryk, at Plastråvaredagen som koncept giver alle et stort udbytte med hjem. Nogle af råvareleverandørerne har fået en række konkrete projekter med hjem, som der nu skal arbejdes videre med.

Lars Friis Farsøe, Sekretær for Plastindustriens Råvaresektion

Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, fungerede i løbet af dagen som konferencier, og han lægger ikke skjul på, at arrangementet bliver gentaget:

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi afholder Plastråvaredagen. Vi har faktisk allerede et par konkrete henvendelser fra nogle uddannelsesinstitutioner, der meget gerne vil have på besøg, og det vil vi naturligvis benytte os af til næste år.

Rasmus Grusgaard, Innovationskonsulent i Plastindustrien

Se billeder:

Vi har samlet en række af de bedste billeder fra arrangementet i et samlet galleri.

Download præsentationer:

 

 

 

 

 

 

Udstillerliste:

Disse medlemmer af Plastindustrien deltog som udstillere på Plastråvaredagen 2016:

  • Aage Vestergaard Larsen A/S
  • Bewi Styrochem
  • Biesterfeld Nordic AB
  • DuPont Denmark ApS
  • Erteco Rubber & Plastics AB
  • Plastcom A/S
  • Polykemi ApS
  • Radisurf
  • Weile Plast ApS