Derfor skal din virksomhed være medlem af Plastindustrien

Over tyve plastvirksomheder har i løbet af de seneste år valgt at melde sig ind i Plastindustrien, men der er naturligvis plads til flere. Derfor har vi i et nyt magasin samlet alle de fordele, der er forbundet med at være medlem.

Del:

Værdifulde netværk, økonomiske medlemsfordele og adgang til faglig rådgivning er blot tre gode argumenter for et medlemskab af Plastindustrien. Og i løbet af det seneste år har mere end tyve plastvirksomheder valgt at melde sig ind.

Men der er naturligvis plads til flere, og det er årsagen til, at Plastindustrien nu har samlet et helt magasin med konkrete eksempler på, hvilke gevinster der er at høste, hvis din virksomhed bliver en del af brancheforeningen.

– I magasinet kan du læse om nogle af de mange forskellige services, der følger med et medlemskab af Plastindustrien. Vi spænder bredt, da vi bl.a. tilbyder en fordelagtig forsikringsordning, vi rekrutterer unge til plastmageruddanelsen, og vi har ikke mindst branchens absolut bedste faglige netværk, fortæller Thomas Drustrup, der er adm. direktør i Plastindustrien.

Han fortsætter:

Jeg bruger mange arbejdsdage på at besøge både nuværende og potentielle medlemmer af Plastindustrien, så tøv ikke med at invitere på en kop kaffe. Jeg vil meget gerne komme forbi for at fortælle mere om, hvordan vi knokler for at gøre det både billigere og nemmere at drive plastvirksomhed.

Thomas Drustrup, Adm. direktør i Plastindustrien