Nyt medlem af Plastindustriens bestyrelse

Plastindustrien har for nylig valgt at supplere sig med et nyt medlem i form af Franz Cuculiza, der er adm. direktør i genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager. 

Del:

Plastindustriens bestyrelse har for nylig besluttet at foretage en indsupplering af Franz Cuculiza, som er adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S, der igennem mere end fyrre år har beskæftiget sig med regenerering af plast.

Formanden for Plastindustriens bestyrelse, Søren Ulstrup, er glad for, at Franz Cuculiza har takket ja til pladsen:

– Det har været vigtigt for bestyrelsen at få en repræsentant fra en genanvendelsesvirksomhed med ind i bestyrelsen. For vores branche er genanvendelse et tema, der fylder mere og mere, og det kommer ikke mindst til udtryk med Plastindustriens engagement i kampen imod plast i havet. I den sammenhæng vil Franz Cuculiza kunne byde ind med meget relevante indspark fra sin egen virksomhed og dagligdag.

LÆS OGSÅ: Nyt genanvendelsesanlæg i Mariager blev indviet

Franz Cuculiza har været adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager siden efteråret 2012. Inden da har han i en længere årrække været ansat hos et andet medlem af Plastindustrien nemlig rørproducenten Uponor.

I 1985 blev Franz Cuculiza ansat i produktionen hos Uponor, hvorefter at han har arbejdet med salg og marketing indtil, at han i starten af år 2011 blev adm. direktør for virksomheden.

Franz Cuculiza har også siden år 2014 været medlem af Dansk Industris Specialudvalg for Affald og Ressourcer, der rådgiver DI’s forretningsudvalg og direktion om DI’s stillingtagen til affalds- og ressourcepolitiske spørgsmål.

LÆS MERE: Plastindustriens bestyrelse 2015/2016

Frank Gad er udtrådt af Plastindustriens bestyrelse

Udover Franz Cuculizas indtræden i bestyrelsen er der også sket en anden ændring i Plastindustriens bestyrelse.

Frank Gad, adm. direktør i SP Group, har nemlig valgt at udtræde af bestyrelsen i forbindelse med virksomhedens opkøb af Ulstrup Plast A/S.

LÆS OGSÅ: Ulstrup Plast bliver en del af SP Group

Til den næste ordinære generalforsamling den 12. maj 2016 vil Frank Gads mangeårige indsats i bestyrelsen blive markeret.