Stor tilstrømning til Building Green gav plastvirksomheder kvalificerede henvendelser

Building Green satte igen besøgsrekord, da over 5.000 deltog på messen i Forum i slutningen af oktober. En række plastvirksomheder – herunder Plastindustriens PUR-sektion – var med som udstillere, og de fik mange kvalificerede henvendelser med hjem.

Del:

Da Building Green-messen løb af stablen i Forum den 28.-29. oktober strømmede det til med besøgende, og da mere end 5.000 deltog, så var der tale om ny besøgsrekord.

Medlemmer af Plastindustrien var traditionen tro rigt repræsenteret på messen som udstillere.

Plastindustriens PUR-sektion havde for fjerde år i trak en fællesstand på Building Green, hvor der var mulighed for at se nærmere på de mange forskellige polyurethan eller polyisocyanurat (PUR/PIR) isoleringsprodukter, som bliver brugt i byggeriet som fx isoleringsplader, isoleringsblokke, kompositpaneler og byggemoduler.

Thomas Brønnum, der er sekretær for PUR-sektionen, fortæller, at der er i år var ekstra stor interesse for at få mere information om plastmaterialernes egenskaber.

– Vi kunne klart mærke, at der var mange kvalificerede henvendelser i år på PUR-sektionens stand. De besøgende på messen ved i stigende grad langt mere om mulighederne for at isolere med PUR/PIR, og hvis vi sammenligner interessen med, da vi var med på Building Green for fire år siden, så er der en verden til forskel. Af den positive slags vel og mærke, udtaler Thomas Brønnum.

Han fortsætter:

– Afsætningen af PUR/PIR-produkter udvikler sig hele tiden i den rigtige retning, og man fornemmer tydeligt en voksende interesse for moderne isolering blandt fagfolk og studerende, når man er med som udstiller på Building Green. Vi har allerede underskrevet kontrakten for næste år, så PUR-sektionen er med igen næste år.

PUR-sektionens deltagelse på Building Green blev støttet af en række af sektionens medlemmer:

  • Covestro A/S
  • DC-System Insulation A/S
  • Kingspan Danmark A/S
  • LOGSTOR A/S
  • Nortec-Cannon A/S
  • Tinby A/S
  • United Foam ApS

Byggebranchen åbner mere op for brug af plast

PUR/PIR-isolering var imidlertid ikke de eneste plastprodukter, som messedeltagerne fik mulighed for at studere nærmere.

Blandt udstillerne var nemlig også plastvirksomheder som Jackon (EPS-isolering) og EXPO-NET Danmark (forskellige former for plastnet).

Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup var også til stede på Building Green, og han oplevede en rigtig god stemning hos både udstillere og messebesøgende.

– Plastbranchen var rigt repræsenteret på årets udgave af Building Green, og jeg fik kun positive tilbagemeldinger fra udstillerne om udbyttet af messen, da jeg gik rundt på standene i Forum. Det er mit klare indtryk, at byggebranchen for alvor er ved at tage moderne isoleringsmateriale som PUR, PIR og EPS til sig. Interessen for plast i byggeriet er imidlertid ikke kun begrænset til isoleringsprodukter – fx havde EXPO-NET taget en række af virksomhedens plastnet med på messen, og det var noget, der gav opmærksomhed, siger Thomas Drustrup.

Building Green bliver næste gang afholdt den 2. og 3. november 2017.