Nordisk seminar om plast, genanvendelse og bæredygtighed

Den 17.-18. november går det løs med et nordisk seminar i Göteborg under overskriften ’Plastics and Textiles – recycling and sustainable use in the Nordic region’. Plastindustrien er sammen med den svenske og finske plastindustri medarrangør af seminaret. 

Del:

Hvis du interesserer dig for plast, bæredygtighed og genanvendelse, så bør du overveje at deltage i seminaret ’Plastics and Textiles – recycling and sustainable use in the Nordic region’, der foregår den 17.-18. november i Göteborg. Plastindustrien er medarrangør af arrangementet, og miljøchef Helle Fabiansen deltager.

Seminarets første dag er dedikeret til spørgsmålet om,  hvordan vi skaber en cirkulær økonomi for plastaffald. Programmet byder bl.a. på cases fra virksomheder, der i dag allerede arbejder med at finde konkrete løsninger på udfordringen med skabe bæredygtige genanvendelsesløsninger.

Fra Danmark vil CEO Hans Axel Kristesen fra den nystartede virksomhed Plastix i Lemvig fortælle, om virksomhedens arbejde med at omdanne gamle, kasserede fiskenet til en værdifuld ny råvare. Derudover vil der være indlæg fra forskellige nordiske politikere.

På seminarets anden dag er tekstilgenanvendelse i fokus.

Seminaret afholdes hos Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Man kan vælge at deltage i hele seminaret eller blot en enkelt dag. Prisen er hhv. 3.000 SEK og 2.200 SEK. Der er også mulighed for at deltage med en udstilling.

Se hele programmet via dette link, hvor du også tilmelder dig.