Mød Plastindustrien på HI-messen

Når den store HI-messe slår dørene op i Herning d. 22.-24. september, så deltager en stor del af Plastindustriens medlemmer, og derfor er sekretariatet naturligvis også med. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil have din gode messehistorie udover rampen på Plast.dk. 

Del:

Mere end 6.000 virksomheder og i omegnen af 16.000 fagfolk sætter hinanden stævne på HI-messen, der foregår den 22.-24. september i MCH Messecenter Herning. En række af Plastindustriens medlemsvirksomheder er på plads som udstillere og deltagere.

I år er der også mulighed for at få en snak med Plastindustriens sekretariat.

– Det er oplagt for Plastindustrien som brancheorganisation at være tilstede på HI-messen, når så mange af vores medlemmer deltager. Jeg ser det som en oplagt mulighed for at blive opdateret på vores medlemmers forskellige projekter og produktnyheder. Samtidig modtager jeg også gerne input til vores daglige arbejde i sekretariatet. Derudover er HI-messen en god anledning til at tale med potentielle medlemmer af Plastindustrien, forklarer Thomas Drustrup, der er adm. direktør i Plastindustrien.

Plastindustrien sender følgende repræsentanter til HI-messen:

Hvis det har interesse, så er du meget velkommen til at kontakte en af de tre ovenstående direkte for at få en ‘kaffeaftale’ i stand.

Fortæl os din gode messehistorie

Et af formålene ved Plastindustriens deltagelse i HI-messen er at videreformidle de mange gode historier om fx produktnyheder, der bliver lanceret på messen.

– Vi vil rigtig gerne sikre vores medlemmer maksimal opmærksomhed i plastbranchen fx gennem artikler på Plast.dk eller opslag på LinkedIn. Derfor vil jeg opfordre til at hive fat i mig, hvis man har en god historie på hjertet, fortæller Lars Friis Farsøe, der er kommunikationskonsulent i Plastindustrien og skribent på Plast.dk.

Lars Friis Farsøe fortsætter:

– Jeg kigger gerne forbi standen for at lave et mini-interview, mens jeg er på messen. Man er dog også meget velkommen til at sende en pressemeddelelse både før og efter messen. Så skal vi nok finde plads til at dele historien via vores forskellige kommunikationskanaler.

Lars Friis Farsøe kan kontaktes via lff@plast.dk/4233 2811.