Deltag i Råvaresektionens årsmøde

I forlængelse af Plastråvaredagen den 29. oktober afholder Plastindustriens råvaresektion kombineret årsmøde og generalforsamling. Arrangementet bliver afsluttet med en lækker middag på restauranten BÆST. Tilmelding er åben.

Del:

Den 29. oktober afholder Plastindustriens råvaresektion årsmøde/generalforsamling i forlængelse af Plastråvaredagen på KEA (Københavns Erhvervsakademi) i København.

Programmet bliver indledt med servering af lidt snacks og drikkevarer ovenpå en forhåbentlig succesfuld og udbytterig Plastråvaredag.

Dernæst afholder vi sektionens ordinære generalforsamling, hvor der bl.a. skal vælges medlemmer til sektionens bestyrelse. I løbet af generalforsamlingen vil der også blive samlet op på Plastråvaredagen.

Dagsorden til generalforsamlingen bliver distribueret direkte til sektionens medlemmer pr. email.

Arrangementet flytter dernæst 30 meter ned af vejen til restaurant BÆST, der bl.a. har fået 5 hjerter i Politiken. Restauranten er bl.a. kendt for deres træfyrede brændeovn og deres fokus på økologi og etik.

Vi får serveret en menu med kød fra grillen, lidt charcuteri, en smule grønt og selvfølgelig også et par herlige bidder pizza fra stenovnen samt god vin. Derudover bliver der serveret dessert og kaffe.

Program og tilmelding:

  • 16.30-17.00: Servering af snacks og drikkevarer (KEA)
  • 17.00-18.00: Generalforsamling + kort opsamling på Plastråvaredagen (KEA)
  • 18.00-21.00: Middag på restaurant BÆST

Sidste frist for tilmelding er den 26. oktober – deltagerprisen for Råvaresektionens medlemmer er 595 kr. ex moms.

Tilmelding til arrangementet sker via dette link.